• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine

Michel Verlinden

Chips recht van het veld: 'We weigeren smaakversterkers of kleurstoffen te gebruiken'
Chocolatier Eugénie Gillot bedacht een valentijnsmenu om bij weg te smelten
Nooit te veel kaas: de comeback van raclette en kaasfondue
Arthus de Bousies maakt mosterd van Belgische zaden: 'Lokaal geteeld alleen volstaat niet'
Chef-kok Yves Mattagne: 'Wat is dat, de Belgische keuken?'
Geuze in Wallonië, mag dat wel? De koppige Pierre Tilquin maakte zijn droom waar
Vaste klant in een sterrenrestaurant: 'We hebben hetzelfde comfort als de koning'
Château à moi: zo investeer je in je eigen wijngaard
Gepassioneerde imker maakt hoogwaardige kwaliteitshoning: 'Het moest meer zijn dan een hobby'
Pittig en kruidig, casual of verfijnd: 13 heerlijke lunch- en brunchadressen
13 adresjes voor heerlijke wijnen en ambachtelijke producten
Professor Christine Ott over onze eetgewoontes: 'Een man die goed kookt is een beetje macho'
Tijd voor ontbijt: 12 topadressen voor een heerlijke start van de dag
Wars van culinaire trends: 12 oldskool eetadresjes
Trop bon: 12 topadressen om overheerlijk te tafelen
Fastgood: 13 plekjes voor een snelle, gezonde hap
Schafttijd: dit eet het restaurantpersoneel
Viva veggie: 13 adresjes om vegetarisch te smullen
Boeren in de stad: zijn microscheuten het voedsel van morgen?
Heerlijk kuieren langs standjes en kraampjes: dit zijn onze favoriete markten

Deze week in Knack Weekend

Moedige modestarters: 'Deze crisis was de ideale timing voor ons'

Abonneer nu

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

Inschrijven Aanmelden / registreren

Volg ons

FR
FR
Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

© 2021 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden.