Rubrieken
Home
zone
Meest recent
Opinie
Mode
Beauty
Wonen
Reizen
Culinair
Recepten
Maatschappij
Wedstrijden
Acties
Puzzelclub
Knack Club
Archief
Het magazine
Voordelen abonnees
Abonneren
Het magazine
Voordelen
voor abonnees
Abonneren
Aanmelden
Mijn registratie beheren
Mijn nieuwsbrieven beheren
Lees later
Mijn abonnement beheren
Mijn abonnement koppelen
Abonneren
Voordelen voor abonnees
Hulp nodig?
Afmelden
Zoeken
Zoeken
Onze magazines
Zoeken
Nieuws
Lifestyle
Entertainment
Economie
Style
Geld
Beurs
KanaalZ
Technologie
Sport
Plusmagazine
Michel Verlinden
Chips recht van het veld: 'We weigeren smaakversterkers of kleurstoffen te gebruiken'
Chocolatier Eugénie Gillot bedacht een valentijnsmenu om bij weg te smelten
Nooit te veel kaas: de comeback van raclette en kaasfondue
Arthus de Bousies maakt mosterd van Belgische zaden: 'Lokaal geteeld alleen volstaat niet'
Chef-kok Yves Mattagne: 'Wat is dat, de Belgische keuken?'
Geuze in Wallonië, mag dat wel? De koppige Pierre Tilquin maakte zijn droom waar
Vaste klant in een sterrenrestaurant: 'We hebben hetzelfde comfort als de koning'
Château à moi: zo investeer je in je eigen wijngaard
Gepassioneerde imker maakt hoogwaardige kwaliteitshoning: 'Het moest meer zijn dan een hobby'
Pittig en kruidig, casual of verfijnd: 13 heerlijke lunch- en brunchadressen
13 adresjes voor heerlijke wijnen en ambachtelijke producten
Professor Christine Ott over onze eetgewoontes: 'Een man die goed kookt is een beetje macho'
Tijd voor ontbijt: 12 topadressen voor een heerlijke start van de dag
Wars van culinaire trends: 12 oldskool eetadresjes
Trop bon: 12 topadressen om overheerlijk te tafelen
Fastgood: 13 plekjes voor een snelle, gezonde hap
Schafttijd: dit eet het restaurantpersoneel
Viva veggie: 13 adresjes om vegetarisch te smullen
Boeren in de stad: zijn microscheuten het voedsel van morgen?
Heerlijk kuieren langs standjes en kraampjes: dit zijn onze favoriete markten