Getest Getest Uitgetest: een weekend in het design gastenverblijf van kunstenares Eva Maria vlakbij Brugge
Culinair Culinair ‘Het geheim zit ’m in de rusttijd, dolce far niente’: hoe maak je als thuiskok de perfecte pizza margherita?
Culinair Culinair Zin in veggie, maar geen inspiratie? Wij testten het vegetarisch aanbod van vier foodboxen
Culinair Culinair Sprankelende Belgische fermenten: onze expert proeft en vergelijkt lokale waterkefir
Culinair Culinair Nee, je hoeft je zalm niet in de grond te begraven: hoe maak je de perfecte gravad lax?
Culinair Culinair Hoe maak je de perfecte scones? ‘Britten hebben een uitgesproken mening over twee dingen: de Brexit en scones’
Reizen Reizen Hoteltest: Bloom House Hotel & Spa in Parijs: ‘De straat is grijs en saai, maar binnen krijg je meteen een vakantiegevoel’
Van ijsbaden tot extreme diëten: waarom de allerrijksten aangetrokken zijn tot onthouding en ontbering
Waarom zijn handtassen plots zo duur? ‘Dit is niet enkel inflatie, de merken hebben hun strategie aangepast’
‘Luxe is voor iedereen anders: sommige mensen kiezen ervoor om honger te lijden in een vijfsterrenhotel’
Binnenkijken bij een Belgische italofiel in Parijs: ‘Hier wonen is de heilige graal voor wie van literatuur en poëzie houdt’