Culinair Culinair Sprankelende Belgische fermenten: onze expert proeft en vergelijkt lokale waterkefir
Culinair Culinair Nee, je hoeft je zalm niet in de grond te begraven: hoe maak je de perfecte gravad lax?
Culinair Culinair Hoe maak je de perfecte scones? ‘Britten hebben een uitgesproken mening over twee dingen: de Brexit en scones’
Reizen Reizen Een overnachting in Bloom House Hotel & Spa in Parijs: ‘De straat is grijs en saai, maar binnen krijg je meteen een vakantiegevoel’
Reizen Reizen Hoteltest: Harry Potter-vibes boven een treinstation: hoe bevalt St. Pancras Renaissance Hotel in Londen?
Getest Getest Getest: The Acquired, de eerste Belgische app die je helpt zorgen voor je kleding én het milieu
Design Design Als een Belg in Frankrijk: binnenkijken in een goddelijk vakantiehuis aan de Mont Ventoux
Lies Mertens van het gelijknamige handtassenmerk: ‘Ik heb me lang afgevraagd of ik minder gulzig moest leven’