Victoria's Secret voert wereldberoemde lingerieshows af

Victoria's Secret stopt na bijna twintig jaar met de bekende tv-lingerieshows waarin gevleugelde topmodellen over de catwalk paraderen. De vele kritiek en de afnemende kijkcijfers spelen het Amerikaanse lingeriemerk parten.

Intuïtief eten: afvaltrend of levensstijl?

Allemaal goed en wel, die International No Diet Day, maar ondertussen blijft dat slanke schoonheidsideaal ons wel achtervolgen. Aanhangers van intuïtief eten stellen echter dat zij de oplossing in handen hebben. Is het beste dieet een non-dieet?

M.A.C viert 25 jaar Viva Glam: strijd tegen hiv/aids gaat verder

M.A.C Viva Glam werd in 1994 gelanceerd tijdens de hiv-crisis. Vijfentwintig jaar later zet het cosmeticabedrijf de strijd verder én breidt het de missie uit. De opbrengst van de iconische lippenstift zal vanaf nu ook gaan naar projecten rond een gezonde toekomst en gelijke rechten voor vrouwen, meisjes en de LGBTQ-gemeenschap.

Uit het magazine

On the go versus glow: vier nieuwe foundations voor u getest

De nieuwe foundations beloven een stralende huid of komen in handige travelsize-vorm. Hoewel er nog steeds matte formules worden gelanceerd, lijkt foundation die je gezicht in een mooie gloed hult nu het populairst te zijn. Dat effect staat mooi op selfies (bekend als #yogaskin op Instagram), maar ook in het echte leven, omdat het je er blakend gezond doet uitzien.

Genderinclusieve beeldbank gelanceerd: 'Representatie moet beter'

Stockbeelden zoeken kan een behoorlijk intensieve opgave zijn. Zeker wanneer je niet wil vervallen in clichés. Broadly was het beu dat er amper foto's van transgenders en non-binaire modellen te vinden zijn en lanceerde dan maar zelf een genderinclusieve beeldbank.

Smeren kan je leren: wat je wel en niet nodig hebt in de badkamer

De klassieke alles-in-één-crème is achterhaald. Wie z'n huid goed wil verzorgen, heeft daar anno 2019 minstens een tienstappenplan voor nodig. Dat is althans wat cosmeticagiganten ons doen geloven. Welke huidproducten zijn nuttig en wat kunnen we eventueel overslaan? Blogster Caroline Thilemans legt het haarfijn uit in 'Mijn huid'.