classifieds.messages.on_delete

agenda.messages.on_delete

Gevulde Moorse duif met saffraansaus

Gevulde Moorse duif met saffraansaus

Met een lekkere couscous als basis kan je alle kanten uit. Wie trek heeft in zoet, voegt rozijnen en andere gedroogde vruchten toe. Wie het graag wat hartiger heeft, werkt met aardappelen, noten en gestoomde groenten.

Couscous van oma met kalkoen, melk en pompoen

Couscous van oma met kalkoen, melk en pompoen

Met een lekkere couscous als basis kan je alle kanten uit. Wie trek heeft in zoet, voegt rozijnen en andere gedroogde vruchten toe. Wie het graag wat hartiger heeft werkt met aardappelen, noten en gestoomde groenten.

Vermout

Vermout

Vermout, bekend van Noilly Prat en Martini, is een kruidendrank uit de 18de eeuw. De meeste vermout vindt zijn weg naar cocktails (de Negroni! de Manhattan!) maar goede vermout is ook lekker op zich, met wat ijs.

Kombucha

Kombucha

Kombucha is gefermenteerde thee. Een zwam van bacteriën en gisten (een scoby in het jargon) voedt zich met de suikers in de thee en zet die om in zuren en een heel klein beetje alcohol (ongeveer 1 procent).

Spruitjes met bruine boter en zwarte knoflook

Spruitjes met bruine boter en zwarte knoflook

Zwarte knoflook heeft een zeer geconcentreerde smaak: de smaak van drop in combinatie met balsamico plus de essentie van knoflook. Het is een snelle manier om een gerecht een enorme hoeveelheid smaak geven. Een recept van Yotam Ottolenghi.

Omgekeerde karamelpudding van Julia Child

Omgekeerde karamelpudding van Julia Child

Als je ­thuis karamel­pudding maakt, begin je met het ­glaceren van de vorm met karamel. Dan kan de ­pudding '­­s nachts lekker in de karamel baden en is hij ­bedekt met hemelse saus als je hem stort.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen recepten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om recepten te vinden.