Ziekenhuisopname zonder zorgen

Ziekenhuisopname zonder zorgenKnack Weekend Branded

Eén op de zeven Belgen wordt jaarlijks opgenomen in een ziekenhuis omwille van een ongeval, ziekte of bevalling. De kosten kunnen dan snel oplopen. Met een hospitalisatieverzekering hoef je daar niet wakker van te liggen.


Waar sluit je een hospitalisatiepolis af?

Waar sluit je een hospitalisatiepolis af?Knack Weekend Branded

Een hospitalisatieverzekering garandeert jou en je gezinsleden een ziekenhuisopname zonder financiële zorgen. Je kan hiervoor terecht bij een privéverzekeraar of bij je mutualiteit. De dekking verschilt naargelang de gekozen partij.


Een eenpersoonskamer? Aan jou de keuze!

Een eenpersoonskamer? Aan jou de keuze!Knack Weekend Branded

Sommige hospitalisatieverzekeraars laten je bij een ziekenhuisopname zelf beslissen of je een eenpersoonskamer wil. In ruil daarvoor betaal je een lagere premie dan bij een polis die standaard alle kosten van een privékamer vergoedt.


Verzekerd via je werkgever

Verzekerd via je werkgeverKnack Weekend Branded

Heel wat Belgen genieten een hospitalisatieverzekering via hun werkgever of die van hun partner. Maar wat gebeurt er met dit extralegaal voordeel wanneer je van job verandert, ontslagen wordt of met pensioen gaat?


Goed voorbereid naar het ziekenhuis

Goed voorbereid naar het ziekenhuisKnack Weekend Branded

Word je binnenkort in een hospitaal opgenomen voor een ingreep of een bevalling? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Wij geven je alvast enkele tips en aandachtspunten mee.