Modellunch: sandwich met tonijnsalade van Cesar Casier

© Tabas

Model Cesar Casier (35) pikte van elke plek waar hij werkte ­invloeden op voor zijn eigen keuken. Dit is zijn recept voor een gezonde sandwich met tonijnsalade.

Het cliché wil dat ze leven op een wortel en een blaadje sla om hun kostbare lijn niet te verliezen, maar wat maken modellen echt klaar in hun keuken? Je leest het hier.

Voor 2 personen
1 blik tonijn in eigen nat, uitgelekt
1 lente­-ui, fijngehakt in ringetjes
1 ­grote rijpe avocado
1 hardgekookt ei
1 stokbrood of een ander brood naar wens of een rijstwafel
1 teentje knoflook
1 tomaat in schijfjes
Peper en zout
Olijfolie
1 rode chilipeper in dunne ringetjes of hotsaus
Enkele takjes platte peterselie

1. Doe de tonijn en de lente-ui in een kom. Meng daaronder de rijpe avocado.

2. Plet het hardgekookte ei in een andere kom en voeg toe aan het tonijnmengsel.

3. Breng goed op smaak met peper en zout.

4. Rooster het brood, doe er enkele druppels olijfolie op en ga met een knoflookteentje over het krokant gebakken brood. Dat geeft een extra smaakje aan het brood.

5. Besmeer het brood vervolgens met de tonijnsalade.

6. Leg er als laatste wat tomatenschijfjes op en werk af met flink wat grof gesneden peterselie en de chilipeper of ­pikante saus.

sandwich met tonijnsalade van Cesar Casier
© Tabas

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content