Take it cheesy: 30 recepten met veel kaas

© Anthony Florio
Katrien Huysentruyt Journalist

Sommige dagen vragen gewoon om kaas. Of je nu wegsmelt bij gerechten met ricotta, brie, feta, cheddar of mozzarella, of een zwak hebt voor zo’n laagje gesmolten gruyère: deze recepten geven de ster van de zuivel het podium dat hij verdient.

We hebben nog maar zelden iemand horen zeggen: “Toch niet met kaas?” En terecht: een beetje feta maakt alles beter en er is weinig dat parmezaan niet redden kan. Bovendien weet hij z’n weg met zowel ovenschotels als salades, pasta’s, hartig gebak, aperohapjes en natuurlijk: een simpele croque of kaasfondue. Van die goede oude gouda tot hippe halloumi: deze 30 cheesy recepten zijn een perfecte match voor wie kaas maar moeilijk kan weerstaan.

30 recepten met véél kaas
Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content