Culinair Culinair Smaakuitbarsting: onze kenner proeft en vergelijkt vulkanische wijnen Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week: vulkanische wijnen.
Culinair Culinair Voorbij de verpakking: onze drankenexpert tipt wijn in blik Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week: wijn in blik.
wijn wijn Recht uit het groene hart van Italië: onze expert proeft vier groenwijnen uit Umbrië Onze wijnkenner schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week selecteert hij vier groene (biologische, biodynamische en dicht-bij-de-natuur-verbouwde) wijnen uit het groene hart van Italië.
Culinair Culinair Veldboeket in een fles: onze wijnkenner tipt zijn favoriete field blends Onze drankexpert schenkt klare wijn. Deze week: field blends.
Culinair Culinair Meer complexiteit voor minder geld: onze expert tipt flessen Italiaanse 'champagne' Onze drankexpert schenkt klare wijn. In aanloop naar de feesten houdt hij een pleidooi voor Italiaanse Metodo Classico als alternatief voor champagne.
Culinair Culinair Van fruitteler naar wijnmaker: deze wijndomeinen maakten de omschakeling Onze drankexpert schenkt klare wijn. Deze week: appelboomgaarden vervellen tot wijndomeinen.
wijn wijn Wat drinkt de pelgrim? Een gids langs de beste wijnen van de Camino de Santiago Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week: ‘pelgrimswijnen’.
Culinair Culinair Proef de trek naar het noorden: onze expert keurt cool climate-wijnen Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week: voor wijn is het noorden soms het nieuwe zuiden.
Culinair Culinair Van slobberwijn naar smaakbom: de revival van de carignan-druif Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwste trends. Deze week: hoe de decennialang verguisde carignan-druif een comeback maakt.
Culinair Culinair Witte wijn van rode druiven: de beste blanc de noirs volgens onze expert Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week houdt hij een pleidooi voor blanc de noirs, aka ‘Bounty in je glas’. Dennis van den Buijs is wijnschrijver, radiomaker en host van de podcast Wijncast. Gebeten door goede wijnverhalen loodst hij je door de wondere wereld van vloeibare poëzie.