Nieuws & Trends Nieuws & Trends Wijnproxy’s, petitfours en het microrestaurant: 10 foodtrends die de smaak van 2025 bepalen
Nieuws & Trends Nieuws & Trends Houtbouillon of pistacheboter? 4 foodtrends die weldra op je bord liggen
Culinair Culinair Gastronomie aan een prijsje? Nieuwe editie Jong Keukengeweld lokt foodies tot 35 jaar
Culinair Culinair Slechts één vrouwelijke sterrenchef en een staande ovatie voor Peter Goossens: dit was Michelin 2024
Culinair Culinair Vegamuze maakt een kookboek vol groenten: 'Ik geloof niet dat vervangproducten de klus gaan klaren'
Culinair Culinair Hilal Kayis Sungur bundelde het lekkerste uit Turkije: ‘Er is zoveel meer dan kebab’
Culinair Culinair Manon Schenck is verkozen tot Lady Chef of 2023: 'Ik heb zoveel opgeofferd om hier te raken'
Culinair Culinair Chef Julius Roberts deelt zijn plattelandsleven via Instagram: 'Door het vlees in de supermarkt zijn we de connectie met de dood verloren'
Culinair Culinair Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden'
Culinair Culinair Is de klant intolerant of ambetant? 'Ze vermijden een heel menu lang gluten en eten dan toch het koekje bij de koffie'
Culinair Culinair Geven we geen fooi meer? 'Misschien worden we terug wat guller als de rekening betalen weer meer aandacht krijgt'
Culinair Culinair Trekken we massaal te veel foto's op restaurant? 'Klanten vragen een andere tafel omdat het licht niet goed zit'
Culinair Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt'
Culinair Culinair Wat denken restaurateurs over de kleren en het gedrag van de klant? 'De enige die ik ooit heb weggestuurd was een man in een onderhemdje'
Culinair Culinair Het iconische kookboek De Basis wordt plantaardig: ‘Als je ontdekt hoe makkelijk het is om een plantaardige cake te bakken, ben je vertrokken’
Culinair Culinair Vegan en veggie op de kaart: 20 Antwerpse restaurants breiden uit met plantaardige opties
Culinair Culinair België is een restaurantgids rijker: dit zijn de 3 favoriete eetplekken van Le Fooding
Culinair Culinair Eten uit een petrischaaltje: binnenkijken in foodlaboratorium Proef in Schellebelle
Culinair Culinair Nathalie Le Blanc maakte een kookboek voor alleeneters: ‘Koken voor jezelf is een vorm van zelfzorg’
Culinair Culinair Een mislukte taart is niet erg volgens celebritychef Alison Roman: ‘Altijd slagen is ook maar saai’
Culinair Culinair De smaakbom van de cocktailwereld: wat zijn bitters en welke horen thuis in je drankenkast?