Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Ambacht: een streepje gastronomie in Kempische villa Smakelijke en verzorgde gerechten met kraakverse producten bij restaurant Ambacht. (***)
Culinair Culinair Meet Meat in Ukkel: Argentijnse vleesspecialiteiten van superieur niveau Bij Meet Meat geniet je van superieure vleesgerechten en een uitstekende bediening in een ongedwongen sfeer. (****)
Culinair Culinair TinĆØlle in Het Predikheren: uitgepuurde bereidingen en een hapje geschiedenis Topkok Ken Verschueren leidt de afdeling horeca in Het Predikheren in Mechelen. In het gastronomisch restaurant TinĆØlle kan je terecht voor lekkere gerechten in een lichte, hemelse sfeer. (****)
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Lewis in Antwerpen: pure, lichte keuken in ongedwongen sfeer Geen flauw gedoe bij restaurant Lewis, niet bij de inrichting, ontvangst, bediening of in het bord. (****)
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant DƓme: gezonde gerechtjes om te delen aan de rand van het Zoniƫnwoud In restaurant DƓme in Sint-Genesius-Rode geniet je van gezonde, smakelijke gerechten op basis van seizoensgebonden lokale producten. (***)
Restaurantreviews Restaurantreviews Kleurrijke bereidingen met groenten in de hoofdrol bij restaurant Stassart11 in Mechelen Bij lunchrestaurant Stassart11 in Mechelen proef je van smaakvolle gerechten in een serene, Scandinavische inrichting. (***)
Review | Restaurantreviews Review | Restaurantreviews Restaurant Maste in Gent: hier is een vakman aan het werk Schitterend uitgewerkte gerechten vol subtiele nuances: chef Sam Van Houcke en zijn partner Stefanie Van Nieuwenhuyze weten waar ze mee bezig zijn. (****)
Culinair Culinair Culinair Gent: nieuwe eetbars en -concepten rijzen als paddenstoelen uit de grond Van een havermoutbar over een dumpling bar tot een aperitiefbar met disco. Een culinaire rondleiding, boven- en ondergronds.
Culinair Culinair Het Brusselse wijkrestaurant Harvest combineert Vlaamse met Japanse invloeden Harvest is een aangenaam wijkrestaurant. De stadsbrasserie met inventieve, wereldse keuken en een divers wijnaanbod is geliefd om de menuformules. (***)
Restaurantreviews Restaurantreviews Creatieve, streekgebonden interpretatie van de klassieke keuken bij L'Oh in Tielt-Winge L'Oh in Tielt-Winge is een prima adres, waar alles verzorgd is en waar je meer dan lekker eet. (****)
Culinair Culinair Uitgesproken klassieke en Belgische keuken bij Brasserie Fiston Pieter Seynave en Tatiana Michiels kiezen in Fiston voor Belgische keuken: van een verrukkelijke garnaalkroket tot sappig vlees. (****)
Culinair Culinair De Antwerp Ten Miles voor foodies: 10 culinaire nieuwkomers in 't stad Loop even mee langs dƩ tien culinaire nieuwkomers in Antwerpen.
Restaurantreviews Restaurantreviews Nieuwkomer Zutt in Sint-Truiden: een warme bistro gevuld met cocktailbarmuziek Bij Zutt geniet je van een smakelijke bistrokeuken.
Restaurantreviews Restaurantreviews Inventieve, verfijnde groentekeuken bij Heritage in het Gentse Patershol Voor liefhebbers van 'het nieuwe eten', met groenten in de hoofdrol, is er Heritage.
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Vier in Kortrijk: pure smaken, wars van franjes, in een historisch pand Gault&Millau bestempelde restaurant Vier als de ontdekking van het jaar.
Restaurantreviews Restaurantreviews Takumi Ramen in Antwerpen: typisch Japanse snackbar met Ć©chte Japanse noedels Bij Takumi Ramen kan je kiezen uit een schier eindeloze variatie aan noedelsoepen. (***)
Restaurantreviews Restaurantreviews Sterrenbrasserie Julie: geruststellende klassiekers en een wereldse wijnkaart Bij Brasserie Julie in het idyllische Sint-Martens-Bodegem krijg je geactualiseerde klassiekers op je bord. (****)
Restaurantreviews Restaurantreviews Le Tournant in Elsene: intiem eethuisje met aimabele bediening en smakelijk eten Bij Le Tournant geniet je van gepersonaliseerde gerechten, gebaseerd op de traditionele Belgisch-Franse terroirkeuken (***).
Restaurantreviews Restaurantreviews Heerlijk vernieuwende keuken bij Waals restaurant Un Max de Goƻt In alle rust genieten van een verfijnde en inventieve keuken doe je bij Un Max de Goƻt in Comblain-au-Pont. (****)
Culinair Culinair Oak-chef Marcelo Ballardin in Gent: de laatbloeier onder de sterrenchefs Hij is Braziliaan met Italiaanse roots, leerde de kneepjes van het vak in Londen en het klappen van de zweep in Brugge bij Hertog Jan. Een portret van de culinaire laatbloeier Marcelo Ballardin, chef van Oak én het pas geopende culinaire broertje Door 73.
Culinair Culinair Zeven culinaire adresjes in Gent om dit najaar eens uit te proberen Voor elke dag van de week eentje: dit zijn de zeven adresjes om binnenkort eens een bezoekje te brengen. Wat kiest u: budgetvriendelijk gezond, een kaart vol Belgische klassiekers of een avondje foodsharing?
Restaurantreviews Restaurantreviews Old Boy in Brussel: modieuze Aziatische bistro met comfortfood om te delen Voor een snelle Aziatische hap kan je terecht bij Old Boy in Brussel. Een welkome nieuwkomer voor als je goedkoop iets lekkers wilt smikkelen. (***)
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Wilford T in Temse: inventieve keuken in arty farty sfeer Wilfort T is een moderne plek in het Waasland waar kunst en eten met elkaar verweven zijn in een rustige, sobere omgeving. (***)
Culinair Culinair Antwerpen als culinaire wereldstad: van hypes tot klassiekers Van de oer-Vlaamse (vis)klassiekers tot de hypes uit HawaĆÆ en Japan: ook culinair profileert Antwerpen zich als een wereldstad...
Culinair Culinair Mesa, de culinaire droom van Tomorrowland: 'Ik heb acht maanden gesleuteld aan de gerechten' Manu en Michiel Beers van dancefestival Tomorrowland openden Mesa in Antwerpen, een permanent restaurant met wereldse bereidingen. Creative chef Michiel De Bruyn kreeg de opdracht om de culinaire dromen van de twee broers te verwezenlijken.
Restaurantreviews Restaurantreviews Bistro Julien in Lovendegem: een goede mix van authentieke en moderne creaties Voor elk wat wils bij nieuwkomer Bistro Julien: klassiekers uit de Franse kookkunst en persoonlijke bereidingen uit de hedendaagse keuken. De wijnkaart is er ook niet min. Maar er is ruimte voor verbetering. ***
Restaurantreviews Restaurantreviews Upper & Taxi's in Gent: retro vleeskantine Ć©n fine dining garage Twee belevingsrestaurants, compleet met cocktailbar en cigar lounge, onder Ć©Ć©n dak: Upper & Taxi's bieden keuzemogelijkheid. (***)
Restaurantreviews Restaurantreviews Pure, lichte gerechtjes om te delen bij bistro Julia*** aan de kust Bij bistro Julia in Sint-Idesbald proef je van superieure streek- en marktgebonden producten in maritieme sfeer.
Restaurantreviews Restaurantreviews Maison Belge ** in Keerbergen: hedendaagse brasserie met vertrouwde en rijke gerechten Royale porties bij Maison Belge in Keerbergen, een comfortabel restaurant zonder stijfheid.
Restaurantreviews Restaurantreviews Verrassende cross culture-keuken bij restaurant In De Balans** in Antwerpen In De Balans in Antwerpen blijkt een aangename plek voor mensen die niet te kritisch zijn en die niet op een eurootje hoeven te kijken.
Culinair Culinair De Vijf Seizoenen **** in Brakel: culinaire wondertjes met groenten als vertrekpunt Terwijl dochter, zoon en vader in de keuken staan, houdt moeder een oogje in het zeil in de eetzaal en helpt oma in het weekend aan de bar.
Restaurantreviews Restaurantreviews Holy Smoke in Brussel: brute cowboykantine met karakter Restaurant Holy Smoke in Brussel mag dan geen plek zijn voor delicate eters, het vlees dat er bereid wordt, is zacht, sappig en smakelijk.
Restaurantreviews Restaurantreviews Indiase streetfood en gezellige chaos bij Mission Masala *** in Antwerpen Ontspannen sfeer, vriendelijke bediening en heerlijk troostend voedsel bij Mission Masala in Antwerpen.
Culinair Culinair Toppunt van smaak: het nieuwe Noma in Denemarken Het meest invloedrijke restaurant ter wereld heruitvinden? RenƩ Redzepi is erin geslaagd. En zijn personeel was nog nooit zo gelukkig. 'Ik heb me voorgenomen om van Noma de beste werkplek ter wereld te maken.'
Restaurantreviews Restaurantreviews August*** in het Pajottenland: laagdrempelige wijnbistro met eersteklas sommelier Bistro August opende in 2017 haar deuren in Lennik en is zo druk bezocht dat er nu al vijf koks in de keuken staan.
Culinair Culinair Franse superchef FrƩdƩric Chabbart reist wereld rond en settelt in Antwerpen Een halfjaar na de sluiting werden DƓme en ook de visbistrot DƓme sur Mer overgenomen door de Franse chef FrƩdƩric Chabbart en zijn Filipijnse vrouw Evangeline. Hoe belandt een globetrotter, die in wereldsteden als Londen, Parijs, San Francisco, Kuala Lumpur en Hongkong werkte, uiteindelijk in Antwerpen?
Culinair Culinair Antwerpen: een gastronomische wereldstad in wording Hummus uit Libanon, pokĆ© bowls uit HawaĆÆ, pain Ć la grecque of fine dining met Canadese invloeden: gastronomisch Antwerpen groeit wel degelijk uit tot een heuse wereldstad.
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Sjalotte **** in Tongeren: kwaliteit in de keuken en feelgoodsfeer in de zaal Voor voortreffelijk eten en vriendelijk ontvangst in een gezellig decor moet je bij Sjalotte in Tongeren zijn.
Restaurantreviews Restaurantreviews Restaurant Le 203 *** in Brussel: brute kost, maar grenzeloos lekker Richard Schaffer en Mathilde Hatte openden vorig jaar de deuren van restaurant Le 203 in Brussel. Je tafelt er in vriendschappelijke sfeer en geniet er van bijzondere bereidingen met hooguit vier ingrediƫnten.
Culinair Culinair Gesmaakt in Gent: acht nieuwe adresjes springen in het oog De jongste horeca-adresjes in de Arteveldestad, die zindert als nooit tevoren.
Restaurantreviews Restaurantreviews Peruaans-Franse fusion bij La Cevicheria*** in Brussel: koud koken 2.0 Bij La Cevicheria kun je kennismaken met een modieus concept, overgewaaid uit Frankrijk. Je kunt er onder meer proeven van de Nikkei-keuken, een fusie van Japanse en Peruaanse kookmethodes.
Restaurantreviews Restaurantreviews 't Vijfde Seizoen **** in Aalter: inventieve, fris smakende bereidingen en goede sfeer Chef-kok Broes Tavernier opende samen met Lien d'Hooge een vijftal jaar geleden het restaurant 't Vijfde Seizoen in Aalter: een pure productkeuken met verrassende vegetarische gerechten op het menu.
Culinair Culinair Heerlijke Brusselse wafels aan zee: zeven adressen Aan de Belgische kust worden de beste Brusselse wafels gebakken. Van De Panne tot Knokke: zeven uitstekende wafelbakkers die de heerlijkste (en grootste) wafel serveren.
Belgiƫ Belgiƫ Uitstekende culinaire adressen in Roeselare, Kortrijk en Gent Het zijn er teveel om op te noemen: alle smakelijke adressen die de Leiestreek in de aanbieding heeft. Een selectie van culinaire parels in en rond Roeselare, Kortrijk en Gent.
Culinair Culinair Wereldkeuken in Limburg: 9 keer exotisch tafelen Limburg is doorspekt met exotische pareltjes: van Aziatische loungerestaurants tot boeiende multiculturele versmarkten. Een kleine selectie.