Recepten Recepten IJs met peperkoek Met de ijsmachine maak je een kruidig ijs dat je serveert met stukjes peperkoek.
Recepten Recepten Gevulde eieren met ham Deze simpele gevulde eieren met ham zijn snel klaar, mooi op een buffet of als voorgerecht.
Recepten Recepten Soepje van kervel, peterselie, prei en selder met Zeeuwse mosselen Een caloriearm soepje van kervel, peterselie, prei en selder met Zeeuwse mosselen en sorbet van witbier.
Recepten Recepten Gebraden duif met krielaardappelen en erwten op Franse wijze Duif staat niet zo vaak meer op het menu, maar het is een echte lekkernij. Bereid de duif kort in de oven en serveer met krielaardappeltjes en erwten en wortelen. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn.
Recepten Recepten Gebakken zalm met erwtenrisotto en gekonfijte tomaten Verras je gezin met een lekker romige risotto met zuiderse toets. De gebakken zalm maakt de maaltijd compleet. Gemakkelijk en extreem lekker.
Recepten Recepten Gebakken sint-jakobsvruchten met romige erwtenpuree en ganzenlever Delicate sint-jakobsvruchten, perfect gebakken voor het perfecte feestmenu.
Recepten Recepten Cannelloni met spinazie en ricotta Voor dit gerecht maak je gebruik van tomatenpassata, een dikke tomatenpuree waarmee je de saus bereidt. Lekker handig.
Recepten Recepten Groenten in de oven met couscous en gekruide yoghurt Bereid deze volwaardige lichte vegetarische maaltijd die alle stoffen levert die je lichaam nodig heeft.
Recepten Recepten Supreme pizza Beleg een pizzabodem met een variatie van ham, cabanossi, paprika en champignons. En iedereen vindt zijn gading.
Recepten Recepten Calzone Bij een calzone zit de vulling tussen de dichtgeklapte bodem van een pizza.
Recepten Recepten Pizza met veel vlees Een rijkelijk gevulde pizza met kip, worst, steak en spek op een bodempje barbecuesaus en kaas. Voor de fijnproevers.
Recepten Recepten Pizzagezichtjes Een kinderparty met pizza's? Maak leuke gezichtjes op de pizzabodems of doe het samen met de kids.
Recepten Recepten Krokante walnotenkoek uit de Périgord Walnoten worden traditioneel in de Franse streek Périgord geteeld. Maak er zelf een lekker stevige notenkoek van en geniet van de heel specifieke smaak dankzij het oranjebloesemwater.
Recepten Recepten Gebakken kabeljauw met preiroomsaus en hazelnoten Heb je niet veel tijd om te koken en wil je toch een gezonde maaltijd? Dit is een prima suggestie.
Recepten Recepten Gepocheerde Grevelingenoester, mousseline van aardappel en vanille, crème van Brugge Dentelle, oesterzwammen en jus van hanenkammen (girolles) Voor 4:
Recepten Recepten Gemarineerde coquilles met artisjok, venkel en appel, ceviche van lavas en granité van gemberbier Granité gemberbier:
Recepten Recepten Gekaramelliseerde kabeljauw met gebrande aardappelmousseline, boekweit en schelpdiertjes 4 stukjes kabeljauwrug (ca. 120 g per stuk)
Recepten Recepten Kerstkalkoen gevuld met citroengras Een echte kerstkalkoen met fantastische bijgerechten: bonenmix met sesamsaus, honingworteltjes en kipfleraardappelen uit de oven.
Recepten Recepten Ossobuco met groenten en kool Ossobuco is een echte Italiaanse klassieker. Het stoofpotje wordt bereid met groenten en bouillon. Het merg van het vlees wordt onder de saus vermengd. Smakelijk.
Recepten Recepten Risotto met wittekool Risotto's zijn er in allerlei variaties. Probeer dit recept met wittekool, spek en hervekaas.
Recepten Recepten Flan van bramen en sojamelk met rood basilicum en steranijs Flan bramen en sojamelk:
Recepten Recepten Gebakken steenbolk met schorseneren, haverwortel, karnemelkaardappel en eekhoorntjesbrood Steenbolk is familie van de kabeljauw. De aanvoer van deze lekkere vis met mager visvlees piekt maar van oktober tot februari.