Gebakken zeetongfilets met nage van maïs en lente-ui

2467263

Voor 4:

Gebakken zeetongfilets met nage van maïs en lente-ui

Voor 4:

1 l gevogeltebouillon

100 g gekookte maïs in blik

1 klein stuk preiwit (10 cm)

3 knoflooktenen

1 laurierblad

peper en zout

boter

room

8 zeetongfilets

basilicum

3 stuks lente-ui

Breng voor de nage de bouillon met maïs, prei, knoflook en laurierblad aan de kook. Kook zacht gedurende 5 min. Verwijder het laurierblad en mix tot een gladde nage (dunne soep). Kruid met peper en zout en werk op met een klont boter en een scheut room. Bak de visfilets net gaar in boter (in slechts een drietal minuten). Kruid met peper en zout en serveer in de nage. Werk af met basilicum en fijngesneden lente-ui.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content