
Brie met hazelnoten, honing en zwarte truffelpuree
15-01-2014, 14:24
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:33
Voor 4:
Voor 4:
1 volledige Brie (middelgroot, ongeveer 20 cm diameter)
4 el vloeibare honing
4 el truffelpuree (te koop in bokalen)
5 el fijngehakte hazelnoten
witte peper
gemengde sla
olijfolie
balsamicoazijn
Snij de Brie overlangs middendoor. Smeer de onderste helft in met de honing, daarop de truffelpuree en daarop de fijngehakte hazelnoten. Kruid licht met witte peper en leg de bovenste helft Brie weer erop. Duw goed aan en zet gedurende ten minste 1 dag weg (liefst niet te koud). Snij spiezen van de kaas en serveer met gemengde sla, opgewerkt met olijfolie en balsamicoazijn.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier