
Mexicaanse twists
Voor 16:
Voor 16:
1 portie snel pizzadeeg (zie recept)
1/2 kopje gepureerde bonen
1/2 kopje tomatensaus
1 kopje geraspte kaas met pittige smaak
1 el fijngesnipperde peterselie
melk, voor het glazuurlaagje
sesamzaadjes, voor de versiering
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
Verdeel het deeg in 16 gelijke delen. Druk of rol op een lichtjes met bloem bestroveb werkvlak elk deel uit tot een rondje van ca. 1/2 cm dik.
Meng de bonen en de saus in een kommetje. Besmeer de rondjes met het mengsel. Werk af met kaas en peterselie.
Rol op en geef er een draai aan. Leg op de bakplaten. Bestrijk met wat melk (met een keukenkwastje). Bestrooi met sesamzaadjes.
Bak de twists in 10 tot 15 minuten goudbruin.
Voorbereiding: 15 minuten, in de oven: 15 minuten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier