
Goujonettes van zeetong met remouladesaus
02-12-2013, 15:44
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:33
Voor 4:
Voor 4:
8 zeetongfilets
broodkruim
frituurolie
Voor de remouladesaus:
8 el mayonaise
1,5 el mosterd
1 el fijngehakte kervel
1 el fijngehakte dragon
6 kleine augurkjes
1,5 el kappertjes
3 fijngehakte ansjovisfilets op olie
peper en zout
Maak eerst de remouladesaus. Meng mayonaise met mosterd, fijngehakte kervel en dragon, in brunoise (kleine dobbelstenen van 3 mm) gesneden augurken, kappertjes en fijngehakte ansjovis. Kruid met peper en zout en zet koud weg.
Snij de zeetongfilets schuin in stukken van 4 cm. Kruid ze met peper en zout, paneer ze licht in broodkruim en frituur ze krokant in olie. Serveer met de saus.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier