Weekend tipt: eropuit Weekend tipt: eropuit Van een Japans theehuis tot een overdekte markt: dit is het Parijs van ontwerpster Sofie Nieuwborg
Culinair Culinair Is de klant intolerant of ambetant? 'Ze vermijden een heel menu lang gluten en eten dan toch het koekje bij de koffie'
Culinair Culinair Geven we geen fooi meer? 'Misschien worden we terug wat guller als de rekening betalen weer meer aandacht krijgt'
Culinair Culinair Trekken we massaal te veel foto's op restaurant? 'Klanten vragen een andere tafel omdat het licht niet goed zit'
Culinair Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt'
Culinair Culinair Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden'
Culinair Culinair Wat denken restaurateurs over de kleren en het gedrag van de klant? 'De enige die ik ooit heb weggestuurd was een man in een onderhemdje'
Culinair Culinair Chef Gert De Mangeleer en Japanse collega Hiroyasu Kawate koken samen in Hertog Jan: 'Wij lijken eigenlijk heel erg op elkaar'
Culinair Culinair Waar dineert de driesterrenchef? De favoriete adressen van Viki Geunes in Antwerpen en Knokke-Heist
Culinair Culinair Van Mexicaanse invloeden tot Oostendse grandeur: de West-Vlaamse eetadressen van chef Stijn Deschacht
Culinair Culinair 'De beste frituur van België' of liever een Michelinzaak? Topadressen van tweesterrenchef Filip Claeys
Culinair Culinair Pure producten en een nonchalante sfeer: in deze zaken tafelt slager Hendrik Dierendonck het liefst
Culinair Culinair Restauranttips van bekroonde gastvrouw Joke Michiel: 'Een goed uitgevoerde klassieke keuken, daarvoor ga ik overstag'
Culinair Culinair 'Niets doet vermoeden dat je hier fantastische pasta kan eten': de verscholen eetadressen van foodie Julie D'heygere
Culinair Culinair De neus van sommelier Diederik Herbots achterna: restauranttips voor wijnliefhebbers
Culinair Culinair Sommelier Caroline Baerten tipt: in deze Brusselse zaken worden vegetariërs niet vergeten
Culinair Culinair Proeven van de Brusselse gastronomie: de hotspots van topchocolatier Pierre Marcolini
Culinair Culinair Onvergetelijke carbonara of de beste frietjes van Brussel: de onmisbare eetadressen van chef Anh-tu Pham
Culinair Culinair Van Amerikaanse sandwichbar tot Chinees familierestaurant: authentieke foodtips van sommelier Jocasta Allwood
Culinair Culinair Gastronomie in de Belgische Ardennen: de favoriete restaurants van tweesterrenchef Maxime Collard
Culinair Culinair De culinaire hoogtepunten van Sang Hoon Degeimbre: deze restaurants bezoekt de topchef
Design Design Designer Jaime Hayon: 'Een meubelstuk is net zozeer kunst als een schilderij of een beeldhouwwerk'
Lifestyle Lifestyle Hoe til je een art-decovilla naar de 21ste eeuw? Kijk binnen bij het kleine broertje van Villa Cavrois
Design Design Van horrorverbouwing naar showroom: ‘We waren net op tijd om de woning te redden van de totale ondergang’
Lifestyle Lifestyle Julien Renault is Designer of the Year 2023: 'Mijn ontwerpen vallen niet op, net zoals ik'
Lifestyle Lifestyle Tafelen zoals bij Bisou: zo kopieer je het interieur van de speelse Brusselse ijsjeszaak