Kamperen met uitdagende gasten: wat als er ook jonge kinderen meegaan?

Eva Kestemont

Wie houdt van de natuur, komt helemaal opgeladen terug van een weekend leven volgens het ritme van de zon. Geldt dat ook wanneer er enkele minder voor de hand liggende gasten meekomen? Wat bijvoorbeeld met jonge kinderen? Redactrice Eva Kestemont testte het uit en deelt haar tips.

Waarom we neerkijken op ouders die genderneutraal opvoeden

Giulia Latinne

In tijden van #Metoo en #Timesup is genderneutraal opvoeden erg populair. Maar ouders die gendergelijkheid nastreven, krijgen regelmatig de wind van voren. 'Als onze zonen geen homo's worden, dan gaan ze zeker gepest worden op school.'

Dit zijn 's werelds mooiste reisfoto's van 2019

Een besneeuwd vissersdorpje in Groenland, een gier die de lucht doorklieft in Spanje en drie actrices die zich voorbereiden op een operavoorstelling in China. Dat zijn de grote winnaars van de Travel Photographer of the Year Awards 2019 van National Geographic.

Nieuwsbrief

Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

Wedstrijden

Nederlandse designeroutlet geeft een originele Rembrandt-ets weg

Voor wie dol is op het werk van Rembrandt, loont een bezoekje aan de McArthurGlen Designer Outlet in Roermond de moeite. Tot 7 juli kan je daar een authentieke ets van de Nederlandse schilder winnen. De wedstrijd kadert in een grotere campagne die de kunstenaar 350 jaar na zijn overlijden opnieuw onder de aandacht wil brengen.

Gocar.be