Culinair Culinair Topmodel Cesar Casier brengt een kookboek uit: ‘Ik heb nu een gezondere relatie met eten’ Met Model Kitchen levert topmodel Cesar Casier een nieuw kookboek af. Daarin: een mix van recepten van over de hele wereld en uit het persoonlijke receptenboek van zijn vader.
Een droomcombinatie van Syrco Bakker: makreel met sambal en sojadressing Eric Ivanidis: "Deze unieke combinatie van makreel met sambal werd bedacht door Syrco Bakker. Sambal geeft een smaakvolle kick aan makreel, die als vis per definitie een vette structuur heeft. Daardoor creëer je een fantastische balans van smaken."
Het favoriete aperitief van Marcelo Ballardin: zo maak je de perfecte whisky sour Eric Ivanidis: "Whisky sour is een van de favoriete aperitieven van Marcelo en mocht dus niet ontbreken in Door73. We hebben de klassieker opgefrist met een friszure, fluwelen schuimlaag die de krachtige whiskysmaak verzacht."
Culinair Culinair De culinaire vriendschap van Marcelo Ballardin en Eric Ivanidis: 'Mijn moeder eet liever in zíj́n restaurant' Eerder bracht Marcelo Ballardin al een boek uit over zijn eigen restaurant Oak, nu is er het boek met vriend en voormalig souschef Eric Ivanidis over Door73, het restaurant waar Eric aan het roer staat. Het werd een boek vol openhartige verhalen en spannende gerechten. Een voorproefje.