Sergio Herman is Beer & Gastronomy Ambassadeur 2015

Sergio Herman is Beer & Gastronomy Ambassadeur 2015

De sterrenchef volgt Jeroen Meus op als de nieuwe Beer & Gastronomy Ambassador, een titel die gaat naar een bekende persoonlijkheid die zich het voorbije jaar heeft onderscheiden door zijn bijdrage aan de promotie van bier en gastronomie.

  • Culinair
  • 1 reacties


Topsommelier opent wijnbar op het Antwerpse Zuid

Topsommelier opent wijnbar op het Antwerpse Zuid

Sepideh Sedaghatnia, voormalig sommelier in het Antwerpse tweesterrenrestaurant 't Zilte en Sommelier van het jaar 2014, opent eind april een wijnbar in de trendy wijk van de Scheldestad.

  • Culinair
  • 2 reacties


Zo maak je de perfecte pot thee

Zo maak je de perfecte pot thee

De British Standard's Institution heeft een nieuwe gids uitgegeven waarin wordt uitgelegd hoe je de beste pot thee zet. En drinken doen we nog steeds met de pink omhoog!

  • Culinair
  • 1 reacties


Sergio Herman opent nieuw restaurant in Cadzand

Sergio Herman opent nieuw restaurant in Cadzand

De Nederlander wil op termijn verschillende restaurants openen in Europese steden. Maar eerst komt er een zaak in Cadzand: topgastronomie met zicht op zee, en een vleugje rock-'n-roll.

  • Culinair






Liquid Lounge: Nieuwe bar in Antwerpen

Liquid Lounge: Nieuwe bar in Antwerpen

Aan de Waalse Kaai opent op 21 februari de nieuwe bar Liquid Lounge. De kleine honger kan er gestild worden met artisanale kroketten.

  • Culinair