Toer de Geuze viert twintigste verjaardag

Toer de Geuze viert twintigste verjaardag

Twintig jaar geleden organiseerde de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) de allereerste Toer de Geuze en dat wordt ...

Restaurantsmeer restaurants

Zero waste juicen: pulp of fiction?

Zero waste juicen: pulp of fiction?

Snel vitamines en mineralen binnen. Dat is het grote voordeel van juicen. Keerzijde van de medaille: bij een sapje van 450 ml ...

Instellingskeukens, vroeger en nu

Instellingskeukens, vroeger en nu

Vrije Tribune - "De prijzen per dag in zorginstellingen variëren nu al regelmatig tussen 2,5 en 4 euro per persoon. Chefs vandaag hebben hetzelfde ...

10 feiten over de asperge

10 feiten over de asperge

In de oudheid werden ze omschreven als geneeskrachtig. Nu vinden we ze vooral lekker. En ze zijn gezond. Tien feiten over de koningin ...

10 vegetarische adressen in Londen

10 vegetarische adressen in Londen

Of het nu Dagen Zonder Vlees is, je vegetariër bent of gewoon van lekker eten met ...

Vegan koken, hoe begin je eraan?

Vegan koken, hoe begin je eraan?

Af en toe een maaltijd zonder vlees op tafel zetten, dat kan je ondertussen wel. ...