Jonathan Oliver is Viskok van het JaarCulinair

Jonathan Oliver is Viskok van het Jaar

Jonathan Oliver van restaurant De Jonkman in Brugge wint de Nationale Horecawedstrijd van VLAM en mag zich een jaar lang de beste viskok van het land noemen.



Tien uitstekende wildrestaurantsRestaurant

Tien uitstekende wildrestaurants

Het culinaire wildseizoen draait op volle toeren. Wij selecteerden tien gereputeerde restaurants met uitstekende wildbereidingen op het menu.1 reacties




De 13 beste koffiebars in Vlaanderen

De 13 beste koffiebars in VlaanderenCulinair

Tegenwoordig schieten de espressobars als paddenstoelen uit de grond. Waar wordt het zwarte goud ook volgens de regels van kunst geserveerd? Wij selecteerden ...6 reacties




Getest: 6 rosé schuimwijnen

Getest: 6 rosé schuimwijnenCulinair

Als aperitief, bij fijne vleeswaren of als dessertwijn voor bij de fruittaart. Wij testten de mogelijkheden van zes rosé schuimwijnen verkrijgbaar in Carrefour, ...


Jeroen Meus verovert de wereld met 'Dagelijkse Kost'Culinair

Jeroen Meus verovert de wereld met 'Dagelijkse Kost'

De wereld ligt aan de voeten van onze populairste Belgische tv-kok. Jeroen Meus zal binnenkort te zien zijn in gedubde versies van 'Dagelijkse Kost' op de Spaanse televisie. Ook Portugal, het Midden-Oosten en de VS lijken te vallen voor de charmes van Meus.



Getest: 6 rosé schuimwijnen

Getest: 6 rosé schuimwijnenCulinair

Als aperitief, bij fijne vleeswaren of als dessertwijn voor bij de fruittaart. Wij testten de mogelijkheden van zes rosé schuimwijnen verkrijgbaar in Carrefour, ...