Jonathan Oliver is Viskok van het JaarCulinair

Jonathan Oliver is Viskok van het Jaar

Jonathan Oliver van restaurant De Jonkman in Brugge wint de Nationale Horecawedstrijd van VLAM en mag zich een jaar lang de beste viskok van het land noemen.


Tien uitstekende wildrestaurantsRestaurant

Tien uitstekende wildrestaurants

Het culinaire wildseizoen draait op volle toeren. Wij selecteerden tien gereputeerde restaurants met uitstekende wildbereidingen op het menu.1 reacties




De 13 beste koffiebars in VlaanderenCulinair

De 13 beste koffiebars in Vlaanderen

Tegenwoordig schieten de espressobars als paddenstoelen uit de grond. Waar wordt het zwarte goud ook volgens de regels van kunst geserveerd? Wij selecteerden 13 uitstekende koffiebars in Vlaanderen.6 reacties




Getest: 6 rosé schuimwijnenCulinair

Getest: 6 rosé schuimwijnen

Als aperitief, bij fijne vleeswaren of als dessertwijn voor bij de fruittaart. Wij testten de mogelijkheden van zes rosé schuimwijnen verkrijgbaar in Carrefour, Colruyt of Delhaize.




Getest: 6 rosé schuimwijnenCulinair

Getest: 6 rosé schuimwijnen

Als aperitief, bij fijne vleeswaren of als dessertwijn voor bij de fruittaart. Wij testten de mogelijkheden van zes rosé schuimwijnen verkrijgbaar in Carrefour, Colruyt of Delhaize.