45 snelle feestrecepten voor een geslaagd feestmenuCulinair

45 snelle feestrecepten voor een geslaagd feestmenu

Nog op zoek naar lekkere ideeën voor de feestdagen? Met deze 45 toprecepten voor hapjes, voorgerechten, hoofdschotels én desserts stel je een geslaagd feestmenu samen, zonder uren in de keuken te staan.




10 do's en don'ts met champagne op de eettafelCulinair

10 do's en don'ts met champagne op de eettafel

Serveer champagne nooit ijskoud, maar dat wist u misschien al. Tien andere weetjes van champagnespecialist François Coens voor wie tijdens de feestdagen bubbels serveert bij een gerecht.

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienenRestaurant

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienen

De Michelingids 2015 hield bij de bekroning van de nieuwe sterrenrestaurants geen rekening met wat er in Vlaanderen bloeit en groeit. Wij selecteerden tien uitstekende eethuizen die klaar zijn voor een eerste ster.4 reacties




Getest: 6 cava'sCulinair

Getest: 6 cava's

De zes cava's die we selecteerden en testen zijn rosé, borrelen als limonade, hebben vooral een aperitieffunctie en zijn verkrijgbaar in Colruyt, Delhaize en Carrefour.1 reacties




5 cocktails met Bulldog GinCulinair

5 cocktails met Bulldog Gin

In tegenstelling tot de traditionele ginfles, is Bulldog er eentje die opvalt door zijn stoere verpakking. Vijf cocktails met deze premium gin.



Nespresso lanceert nieuwe koffiesmaken

Nespresso lanceert nieuwe koffiesmakenCulinair

Met de eindejaarsperiode in zicht pakt Nespresso traditiegetrouw uit een nieuwe Limited Edition en feestelijke koffiesmaken onder de noemer 'Variations'.


Jeroen Meus verlaat restaurant LuzineCulinair

Jeroen Meus verlaat restaurant Luzine

Samen met zijn vrouw Stéphanie en medevennoot Koen Tossyn stapt Jeroen Meus uit het Leuvense restaurant waarvan hij acht jaar chef was. 6 reacties


Kookboekvete tussen Pascal Naessens en Jeroen Meus: 'Ik verkoop het meest'Nieuws

Kookboekvete tussen Pascal Naessens en Jeroen Meus: 'Ik verkoop het meest'

Pascal Naessens heeft voor het eerst gecommuniceerd over de verkoopcijfers van haar boeken. Tot nog toe bleven die geheim, maar Naessens is de misverstanden over de cijfers beu. Volgens haar staat zij op één in de boekentop en dus niet Jeroen Meus. Naessens heeft het over valse klassementen.



Tien uitstekende wildrestaurants

Tien uitstekende wildrestaurantsRestaurant

Het culinaire wildseizoen draait op volle toeren. Wij selecteerden tien gereputeerde restaurants met uitstekende wildbereidingen op het menu.1 reacties

De 13 beste koffiebars in Vlaanderen

De 13 beste koffiebars in VlaanderenCulinair

Tegenwoordig schieten de espressobars als paddenstoelen uit de grond. Waar wordt het zwarte goud ook volgens de regels van kunst geserveerd? Wij selecteerden ...6 reacties