Drinken als een Zwitser: bergwijnen van topdomeinen

Drinken als een Zwitser: bergwijnen van topdomeinen

Bruno Vanspauwen - Nog nooit een Zwitserse wijn geproefd? Logisch, je vindt ze nauwelijks. 99% van de productie wordt door de Zwitsers zelf opgedronken. Wij trokken naar de Alpen, op zoek naar de drank die ze liever voor zichzelf houden.

Food waste: wat te doen tegen voedselverspilling

Food waste: wat te doen tegen voedselverspilling

Barbara Serulus - De Brusselse food waste-organisatie Eatmosphere haalt elke week 200 kilo voedseloverschotten op in brouwerijen, koffiebars en ...

Restaurantsmeer restaurants

Krachtvoer: 10 winterse ovenschotels

Krachtvoer: 10 winterse ovenschotels

Of ze nu barsten van de groenten of (traag gegaard) vlees als basis hebben: smeuïge ...

Drie ontbijtkommen om op te lepelen

Drie ontbijtkommen om op te lepelen

Of je nu een paar minuten hebt om de ochtendrush te doorworstelen of iets nieuws wilt proberen, de kom is een eenvoudige manier ...

Gezond koken voor één persoon: tips en recepten

Gezond koken voor één persoon: tips en recepten

De moed verzamelen om voor jezelf te koken is al niet gemakkelijk, maar om dat ook nog eens op een gezonde manier te doen al helemaal ...

Parmigiana di sedano rapa

Parmigiana di sedano rapa

Een klassieker uit de Italiaanse keuken naar een hoger niveau getild.

Zeewier, 'dé voeding van de toekomst'

Zeewier, 'dé voeding van de toekomst'

David Bitoune - In de natuur ligt het zo voor het rapen. Het barst van de gezonde voedingsstoffen. ...