#conqueryourflaws: campagne wil zelfbeeld jongeren opkrikken

#conqueryourflaws: campagne wil zelfbeeld jongeren opkrikken

Communicatiestudenten Louise De Bast, Stéphanie Vuylsteke en Sofie Van Speybroeck lanceren samen met blogger Joppe De Campeneere en visagiste Sabine Peeters een campagne die jongeren wil leren om hun positieve kanten in de verf te zetten: 'Niemand leidt het perfecte leven.'

  • BeautyEline De Munck gets dirty: 'Ik wil niet de boodschap geven dat het ok is om je niet te wassen, maar wees gelukkig met jezelf'

Eline De Munck gets dirty: 'Ik wil niet de boodschap geven dat het ok is om je niet te wassen, maar wees gelukkig met jezelf'

Het vooruitzicht van 30 dagen zonder heerlijk geurende haren, frisse oksels of een tandpastasmile zou ons nachtmerries bezorgen. Eline De Munck ging de uitdaging aan voor de docu 'Eline Gets Dirty', vanavond om 22u te zien op TLC. 'Voor mij was het geen fysiek experiment, maar een mentale uitdaging.' Knack Weekend voelde haar aan de - ondertussen weer gepoetste - tand.

  • Beauty
Gents 'restorestje' al in 66 restaurants verkrijgbaar

Gents 'restorestje' al in 66 restaurants verkrijgbaar

Het 'restorestje', het doosje waarmee Gentenaars overschotten op restaurant mee kunnen nemen naar huis, is een groot succes. 66 horecazaken doen al mee aan de actie tegen voedselverspilling.

  • Culinair
  • 2 reacties

Colruyt opent ook Cru in Wijnegem

Colruyt opent ook Cru in Wijnegem

Cru, het nieuwe winkelconcept van supermarktketen Colruyt, gaat in het voorjaar van 2016 ook een vestiging openen in Wijnegem, bij Antwerpen.

  • CulinairIn beeld: Madonna palmt Sportpaleis in

In beeld: Madonna palmt Sportpaleis in

Ook in het Antwerpse Sportpaleis toonde de superster, icoon, trendsetter én survivor dat ze nog tot de absolute top behoort. Een terugblik op een avond vol spektakel in beeld.

  • ModeTerugplasmuur maakt pispaal van wildplassers

Terugplasmuur maakt pispaal van wildplassers

Een treinstation in Keulen is de wildplasserij en het gratis publiek geplas beu en heeft een wapen tegen de openbare plassers in stelling gebracht: de terugplasmuur.

  • Radar
  • 6 reacties


8 redenen waarvoor vrouwen zich niet hoeven te verontschuldigen

8 redenen waarvoor vrouwen zich niet hoeven te verontschuldigen

Sorry dat ik je pas terugbel. Sorry, maar ik zou graag een dagje vrijaf nemen. Excuseer, maar volgens mij betekent dit iets anders. Uit studies is gebleken dat vrouwen zich heel wat meer verontschuldigen dan mannen. In de meeste gevallen is het zelfs niet nodig.

  • Radar

#IKKOOPBELGISCH brandstore komt naar Antwerpen

#IKKOOPBELGISCH brandstore komt naar Antwerpen

Om modemerken van Belgische bodem in de verf te zetten, lanceerde het Flanders Fashion Instituut 'Ik koop Belgisch'. Dit vertaalt zich nu ook in een tijdelijke winkel in Antwerpen.

  • Mode


Recentste lifestyle nieuws