Nieuwe moderne jeugdherberg geopend in Hasselt

Nieuwe moderne jeugdherberg geopend in Hasselt

Hostel H biedt 120 bedden aan, verdeeld over 40 kamers. De moderne accommodatie, waar ook het ontbijt, lunch en een warm avondmaal kan besteld worden, mikt op jongeren, budgettoeristen, jeugdgroepen en scholen.

  • Hotels

Zo maak je de beste smoothie ooit

Zo maak je de beste smoothie ooit

Smoothies zijn smakelijk, handig en tjokvol vitaminen, maar toch is er meer aan de bereiding van deze drinkbare maaltijd dan wat fruit snijden en op "mix" drukken. Hieronder alles wat je moet weten om de smeuïgste, gezondste en lekkerste smoothies ooit te maken.

  • CulinairShopping: luchtige jurkjes voor zwangere vrouwen

Shopping: luchtige jurkjes voor zwangere vrouwen

De tijden dat je je buikje angstvallig moest verstoppen onder verschillende lagen flodderkleren zijn gelukkig voorbij. Laat je bolle buik je er dus vooral niet van weerhouden een kleedje te dragen!

  • Shopping

Jurgen Lijcops creëert nieuwe seizoensgin

Jurgen Lijcops creëert nieuwe seizoensgin

De Antwerpse sommelier Jurgen Lijcops lanceert voor elk seizoen een nieuwe gin. Speciaal voor de lente: een Forest Dry Gin die verwijst naar bloesems.

  • CulinairMeghan Trainor : 'All About That Bass is geen lied tégen magere meisjes'

Meghan Trainor : 'All About That Bass is geen lied tégen magere meisjes'

Popsensatie Meghan Trainor is de nieuwe ambassadeur voor het plus-size label FullBeauty. Hoewel ze zichzelf niet associeert met plus-size, staat ze achter de boodschap die het merk uitdraagt. 'Empowerment, houden van jezelf en het accepteren van je eigen lichaam, daar geloof ik in.'

  • Beauty


Recentste lifestyle nieuws