Topshop plant modecollectie met Kendall en Kylie JennerPeople

Topshop plant modecollectie met Kendall en Kylie Jenner

De Kardashians en de Jenners zijn dezer dagen 'hot hot hot', we kunnen niet om hen heen. Ze willen ook steeds meer voet aan grond krijgen over de grote plas. De Britse retailer Topshop heeft grootse plannen met hen.

VIDEO: zeldzaam natuurfenomeen in de Grand CanyonReizen

VIDEO: zeldzaam natuurfenomeen in de Grand Canyon

Voor de tweede keer in twee maanden tijd heeft er zich een zeldzaam natuurfenomeen voorgedaan in de Grand Canyon in Arizona. Dikke wolken vulden de grote, brede kloof tot aan de rand. Het lijkt wel een zee van wolken. Hetzelfde fenomeen deed zich ook in december voor. Dat is opvallend, want volgens de meteodiensten gebeurt zoiets maar één keer om de paar jaar. De spectaculaire wolkenformatie is het resultaat van warme lucht bovenop koude lucht lager in de Grand Canyon.


Betaalbaar dineren of lunchen in sterrenrestaurantsCulinair

Betaalbaar dineren of lunchen in sterrenrestaurants

Gastronomisch eten in een sterrenrestaurant aan een zacht prijsje: dat kan vanaf 26 februari overal te lande tijdens de voorjaarseditie van Dining with the Stars. Fijnproevers kunnen nu een tafel boeken.1 reacties
Plus-size model en blogger met maat 52 verovert het internetBeauty

Plus-size model en blogger met maat 52 verovert het internet

Met een maat 52 en een abonnement op de tattoo shop ziet Tess Holliday er niet uit als het typische model. Maar met haar charme, humor en zwoele blik scoorde ze toch een modellencontract en pakte het hele internet in. Haar tegenstanders dient ze van sassy antwoorden op Twitter.
Recentste lifestyle nieuws