De mooiste barokke bouwwerken

De mooiste barokke bouwwerken

Van het wereldberoemde paleis in Versailles tot het in vergetelheid geraakte Pidhirtsi kasteel in Oekraïne: enkele van de mooiste barokke gebouwen in beeld.

  • Reizen

Lang leve het citytripseizoen: Parijs

Lang leve het citytripseizoen: Parijs

De dagen worden droger, maar zijn nog niet te heet om een hele dag door een drukke stad te kuieren: het citytripseizoen is aangebroken! Moeite om je koffer(tje) te pakken? Wij helpen je graag, stad per stad.

  • Shopping


Amy Schumer strikes again

Amy Schumer strikes again

Het brein achter Fudge Machine is opnieuw verschenen in een filmpje dat ons een beter beeld moet geven over ons lichaam. Met het ironisch filmpje steekt de actrice, comedienne en parttime heldin Amy Schumer nog maar eens de draak met de ophemeling van stevige achterwerken.

  • People

Label tegen speelgoedseksisme in de maak maar... verkopers zijn tegen

Label tegen speelgoedseksisme in de maak maar... verkopers zijn tegen

De discussie of de scheiding tussen jongens- en meisjesspeelgoed seksisme aanmoedigt, is levendiger dan ooit. De Gezinsbond heeft daarom nu een voorstel geformuleerd om die indeling te doorbreken, maar de handelaars zijn niet even enthousiast als wij.

  • Radar
  • 2 reactiesSmartmat mikt op ontbijtmoment met The Breakfast Club

Smartmat mikt op ontbijtmoment met The Breakfast Club

Na de pakketten om je diner mee klaar te maken, zijn er nu ook de aan huis geleverde ontbijtboxen van The Breakfast Club. "Ik wil Belgen anders en beter leren ontbijten", zegt initiatiefnemer Anders Asarby.

  • CulinairHow to: kleurrijke eyeliner

How to: kleurrijke eyeliner

Toegegeven: er iets een tikkeltje durf voor nodig om felle eyeliner te gebruiken, maar het loont wél de moeite. De felle kleur is verrassend, fris en speels en dus de ideale zomerlook. Hoe jij het zonnetje in huis wordt, lees je hier.

  • Beauty

De hakken van Cannes

De hakken van Cannes

Er is sinds gisteren ophef ontstaan omdat vrouwen die met platte schoenen op de rode ...

  • Mode

Recentste lifestyle nieuws