Ilke Cop over eerlijke mode: 'Ik ben idealistisch, iémand moet het zijn'Mode

Ilke Cop over eerlijke mode: 'Ik ben idealistisch, iémand moet het zijn'

Vandaag staat DE Studio in Antwerpen in teken van duurzame mode, want het MOOI-festival is er neergestreken. Behalve workshops volgen, exposities bekijken en natuurlijk je kleerkast uitbreiden, zal je er ook enkele sprekers kunnen aanhoren, waaronder de jonge ontwerpster Ilke Cop. Een voorsmaakje krijg je hier.


De mooiste barokke bouwwerken

De mooiste barokke bouwwerken

Van het wereldberoemde paleis in Versailles tot het in vergetelheid geraakte Pidhirtsi kasteel in Oekraïne: enkele van de mooiste barokke gebouwen in beeld.

  • Reizen

Lang leve het citytripseizoen: Parijs

Lang leve het citytripseizoen: Parijs

De dagen worden droger, maar zijn nog niet te heet om een hele dag door een drukke stad te kuieren: het citytripseizoen is aangebroken! Moeite om je koffer(tje) te pakken? Wij helpen je graag, stad per stad.

  • Shopping


Amy Schumer strikes again

Amy Schumer strikes again

Het brein achter Fudge Machine is opnieuw verschenen in een filmpje dat ons een beter beeld moet geven over ons lichaam. Met het ironisch filmpje steekt de actrice, comedienne en parttime heldin Amy Schumer nog maar eens de draak met de ophemeling van stevige achterwerken.

  • People

Label tegen speelgoedseksisme in de maak maar... verkopers zijn tegen

Label tegen speelgoedseksisme in de maak maar... verkopers zijn tegen

De discussie of de scheiding tussen jongens- en meisjesspeelgoed seksisme aanmoedigt, is levendiger dan ooit. De Gezinsbond heeft daarom nu een voorstel geformuleerd om die indeling te doorbreken, maar de handelaars zijn niet even enthousiast als wij.

  • Radar
  • 2 reacties

Gentse wereldkeuken: 7 originele culinaire adresjes

Gentse wereldkeuken: 7 originele culinaire adresjes

Trendy eet- en drinkplekken in overvloed in Gent. Wij proeven een aantal lekkernijen voor op bijzondere eeet- en drinkplekken: van Creoolse stoverij over Franse natuurwijnen tot de Afrikaanse treksprinkhaan.

  • CulinairZaakvoerder Zest : 'Allemaal aan de groentesapjes'

Zaakvoerder Zest : 'Allemaal aan de groentesapjes'

Ken Kinsella, de Ierse zaakvoerder van de juice bar Zest, wil groentesapjes in de spotlight plaatsen. 'Ze zijn echt lekker, mensen moeten gewoon nog wennen aan de smaak.' Ook hadden we een eerlijk gesprek over de plastiek bekers waarin de sapjes en smoothies geserveerd worden.

  • CulinairDe hakken van Cannes

De hakken van Cannes

Er is sinds gisteren ophef ontstaan omdat vrouwen die met platte schoenen op de rode loper verschenen niet werden toegelaten tot de vertoningen op het filmfestival van Cannes. Deze dames hielden zich alvast wél aan de restricties... met voor bepaalde exemplaren alle te voorspellen gevolgen vandien.

  • Mode


Kleurrijke Gentse iconen

Kleurrijke Gentse iconen

De bekende illustratrice Sanny Winters maakte een prachtig boek over Gent: Gent Xtra ...

  • Expo