Shopping: terug naar school

Shopping: terug naar school

De leukste kinderkleding en -accessoires om het leed van die eerste schooldag een beetje te verzachten.

  • Shopping
Video: Feministen versus Photoshop

Video: Feministen versus Photoshop

'Echte vrouwen staan in hun ondergoed en zeggen neen tegen de onrealistische schoonheidsstandaarden die de mode-industrie hen oplegt.' FCKH8 stuurt opnieuw een grofgebekt filmpje de wereld in om seksisme aan te kaarten.

  • Radar

In beeld: Bijzondere woning hoog tussen de bomen

In beeld: Bijzondere woning hoog tussen de bomen

Hindes, vossen en eekhoorns. Dat zijn de gebruikelijke buren van de jonge architect Anthony Seutin. Na zijn studies startte hij helemaal alleen met de bouw van zijn huis in Namen, op de flank van een beboste heuvel. Een mooi evenwicht tussen eenvoud en efficiëntie, tussen nauwkeurigheid en noodzaak.

  • Architectuur

Waarom is katoen recycleren zo moeilijk?

Waarom is katoen recycleren zo moeilijk?

Katoen vraagt een enorme hoeveelheid water, pesticiden en insecticiden om te produceren en is dus alles behalve een duurzame stof. Toch werken merken die inzetten op duurzaamheid maar met 20% gerecycleerd katoen. Hoe komt dit?

  • ModeBurger King droomt even van de 'McWhopper'

Burger King droomt even van de 'McWhopper'

Burger King heeft woensdag met een reclamestunt een vrijage voorgesteld met grote concurrent McDonald's. Ter ere van de Internationale Dag van de Vrede op 21 september droomde de Amerikaanse fastfoodketen van een gezamelijk pop-uprestaurant in Atlanta waar ze die dag de 'McWhopper' burger zouden serveren.

  • Culinair

Wonen, werken en winkelen in containers

Wonen, werken en winkelen in containers

Vervangkantoren of tijdelijke klasjes in containers doen ons verlangen naar bakstenen muren, naar iets 'echts'. Nochtans: ze zijn mobiel, goedkoop, gebruiksvriendelijk en ecologisch. In deze zes unieke toepassingen van container- of cargoarchitectuur wordt de stalen doos serieus genomen.

  • ArchitectuurAllen naar Nederland, want 2016 wordt hét Boschjaar

Allen naar Nederland, want 2016 wordt hét Boschjaar

De wereldberoemde kunstschilder Jeroen Bosch werd rond 1450 geboren in 's Hertogenbosch en stierf volgend jaar precies 500 jaar geleden, in 1516. Daarom trekt iedereen straks naar de driehoek Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven waar schitterende tentoonstellingen op touw staan.

  • CitytripsDeze schoen past altijd

Deze schoen past altijd

Schoenen die je koopt in de winkel zitten maar zelden 100 % perfect, maar deze zijn ...

  • ModeRecentste lifestyle nieuws