Het ineenflansen van een indrukwekkende feestdis hoeft helemaal niet zoveel tijd in beslag te nemen. In een mum van tijd tover je namelijk een heerlijke menu op tafel. Deze gerechten staan in minder dan 35 minuten op tafel.

Hapje

Ricottamousse met vijgen en parmaham

Gefrituurde scampi's

Eieren 'en cocotte' met parmezaan en geroosterd spek

Oesters met spinazie en zeewierboter

Krokante driehoekjes met champignons en parmezaan

Lolly's van foie gras met appel en peperkoek

Bladerdeegjes met wijngaardslakken en hazelnoten

Gefrituurde scampi's met frietjes

Gefrituurde oesters met zilte bloemkoolcrème

Paquin
© Paquin

Voorgerecht

Pompoensoep met dooierzwammen en gekonfijte kastanjes

Bloemkoolroomsoep met roquefort

Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop

Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en noten

Velouté van groene asperges met gerookte zalm

Gegratineerde oesters met cidersabayon

Krabbuideltjes met zoete aardappel

Kreeft met champagnesabayon en roze peper

Hoofdgerecht

Paquin
© Paquin

Kabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengras

Zeebaars met gekarameliseerde schorseneren

Kippenborstfilet met appels en sjalotten

Stoofpotje van kip met paprika

Tarbot met sinaasappelboter, knolselderiepuree en kokosmelk

Dessert

Viel
© Viel

Meringues met kastanjes en chocolade

Het ineenflansen van een indrukwekkende feestdis hoeft helemaal niet zoveel tijd in beslag te nemen. In een mum van tijd tover je namelijk een heerlijke menu op tafel. Deze gerechten staan in minder dan 35 minuten op tafel.Ricottamousse met vijgen en parmahamGefrituurde scampi'sEieren 'en cocotte' met parmezaan en geroosterd spekOesters met spinazie en zeewierboterKrokante driehoekjes met champignons en parmezaanLolly's van foie gras met appel en peperkoekBladerdeegjes met wijngaardslakken en hazelnotenGefrituurde scampi's met frietjesGefrituurde oesters met zilte bloemkoolcrèmePompoensoep met dooierzwammen en gekonfijte kastanjesBloemkoolroomsoep met roquefortKreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroopRundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en notenVelouté van groene asperges met gerookte zalmGegratineerde oesters met cidersabayonKrabbuideltjes met zoete aardappelKreeft met champagnesabayon en roze peperKabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengrasZeebaars met gekarameliseerde schorsenerenKippenborstfilet met appels en sjalottenStoofpotje van kip met paprikaTarbot met sinaasappelboter, knolselderiepuree en kokosmelkMeringues met kastanjes en chocolade