Hapje

Cannelloni met paprikacrème

Hartige soesjes met knolselderie en lompviseitjes

Millefeuilles met mousse van tarama

Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar

Soesjes met mousse van foie gras

Voorgerecht

Nicoloso
© Nicoloso

Tartaar van langoustines met truffel

Artisjokken met gepocheerde oesters en champagnesaus

Sint-Jakobsnoten met bloedworst en eekhoorntjesbrood

Parmentier met kip, selderij en appel

Aardappelterrines met krab

Visflan met kaviaar

Sint-Jakobsnoten 'Rossini'

Hoofdgerecht

StockFood
© StockFood

Staartvisgebraad met seranoham en eekhoorntjesbrood

Runderfilet in bladerdeeg en gevulde champignons met plattekaas

Zeetongrolletjes met garnalen, aardappelpuree met zeekraal en champagnesaus

Reenootjes met clementinesaus en anijswortelen

Kip met sinaasappelsaus

Tournedos van eend met bloemkool en limoenmousseline

Hertenfilet met veenbessen en spruitjes

Papillot van zeetong met truffel en Sint-Jakobsnoten

Medaillons van hert met tijmkorstje en aardappelpuree

Dessert

Florentijntjes

Soezengebakjes met hazelnoten en karamel

Cannelloni met paprikacrèmeHartige soesjes met knolselderie en lompviseitjesMillefeuilles met mousse van taramaMousse van gerookte zalm met zalmkaviaarSoesjes met mousse van foie grasTartaar van langoustines met truffelArtisjokken met gepocheerde oesters en champagnesausSint-Jakobsnoten met bloedworst en eekhoorntjesbroodParmentier met kip, selderij en appelAardappelterrines met krabVisflan met kaviaarSint-Jakobsnoten 'Rossini'Staartvisgebraad met seranoham en eekhoorntjesbroodRunderfilet in bladerdeeg en gevulde champignons met plattekaasZeetongrolletjes met garnalen, aardappelpuree met zeekraal en champagnesausReenootjes met clementinesaus en anijswortelenKip met sinaasappelsausTournedos van eend met bloemkool en limoenmousselineHertenfilet met veenbessen en spruitjesPapillot van zeetong met truffel en Sint-JakobsnotenMedaillons van hert met tijmkorstje en aardappelpureeFlorentijntjesSoezengebakjes met hazelnoten en karamel