Culinair Culinair Sara Shawkat over de smaak van Irak: 'Ik kon niet langer toekijken hoe ons eten gewhitewasht werd' Labneh, hummus en granaatappelpitten: dat is waarschijnlijk waar je aan denkt bij de Irakese of Perzische keuken. Maar het is veel meer dan dat, en dat wil Sara Shawkat belichten in Noomi, het boek dat ze deze zomer uitbrengt.
Review | Culinair Review | Culinair Restaurant Stad 10 in Hamont-Achel: je kunt maar één eerste indruk maken en die is raak
Human Interest Human Interest Anesthesiste Birgit Loveniers: 'Ik heb "le respect de l’homme" met de paplepel meegekregen'
Design Design Petite histoire: hoe het onconventionele zitsysteem van PANTONOVA een echt designicoon werd
Human Interest Human Interest Wat maakt fans zo fanatiek? 'Met onze gekleurde sjaals in de tribune is het wij-zij'
Human Interest Human Interest Wat je van apen leren kan: primatoloog Frans de Waal in zijn laatste interview met Knack Weekend
Human Interest Human Interest FIT-topvrouw Claire Tillekaerts: 'Telkens als ik dacht dat mijn veerkracht nu wel op was, vond ik 'm toch terug'
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders 'Zingen en voetballen heb ik altijd over het paard getilde talenten gevonden'