Recepten Recepten Vleesballetjes met krieken Deze heerlijke klassieker uit de Vlaamse keuken is helemaal niet moeilijk om te maken en maakt alle eters blij.
Recepten Recepten Chocoladeshake met rum en gezouten cashewnoten En voor de kinderen zonder rum. Voor elk wat wils.
Recepten Recepten Gegrilde aubergineplakken met verse geitenkaas en zwarte peper Aubergine en geitenkaas, a match made in heaven. Met een stukje stokbrood erbij is dit het ideale vegetarische voorgerechtje.
Recepten Recepten Aardappelen in roomsaus Deze aardappelen worden traditioneel geserveerd met verse paling die in roggebloem werd gedraaid en daarna gefrituurd.
Recepten Recepten Meringues met citroencrème, gepocheerde aardbeien en rabarber Meringues met citroencrème, gepocheerde aardbeien en rabarber: een feest voor liefhebbers van zoete desserten.
Recepten Recepten Panna cotta van kokosmelk en witte chocolade met karamelananas en frambozen Houd je van makkelijke desserts? Maak dan eens een panna cotta. Dit recept wordt sowieso een succes.
Recepten Recepten Tarbot met kruidenkorst van parmezaan, Provençaalse aardappelpuree, trostomaten uit de oven, sabayon met oregano Voor dit verrukkelijke hoofdgerecht moet je wel wat tijd uittrekken. Maar het resultaat is hemels.Tarbot met kruidenkorst van parmezaan, Provençaalse aardappelpuree, trostomaten uit de oven, sabayon met oregano
Recepten Recepten Tartaar van asperges, langoustines en foie gras Met dit recept breng je probleemloos een groentetartaar op tafel met mooi contrasterende elementen. Een smaakbom.
Recepten Recepten Gebakken eendenborst met appel-cranberrycompote, zwarte peper en citroentijm Eendenborst bak je mooi rosé. Laat na het bakken even rusten en snijd nadien in plakken.
Recepten Recepten Witte asperges met oosterse dressing Asperges zijn een zeer veelzijdige groente. Serveer ze eens met een gezonde oosterse dressing. Zeer verrassend en overheerlijk.
Recepten Recepten Crostini met gemarineerde komkommer en radijs, zalmcarpaccio en kruidenricotta Dit is een hapje de naam waardig. Toast sneetjes stokbrood die je belegt met ricotta, zalm, komkommer en radijs. En je kunt je gasten rijkelijk bedienen.
Recepten Recepten Salade van roze pompelmoes en venkel met avocadopuree, macadamianoten en granaatappel Voor 4:
Recepten Recepten Quinoa met gerookte makreel, broccoli, gedroogde abrikozen en geroosterde pitjes Serveer een mooi en gezond voorgerecht van vis met een variatie aan groenten, pitten en gedroogde vruchten.
Recepten Recepten Sint-jakobsmosselen met gesauteerd witloof en beurre blanc Verras je gasten met een warm en hartig voorgerecht met sint-jakobsmosselen. Snel gemaakt en overheerlijk.
Recepten Recepten Maleisische kipsaté met blokjes rijst Voor 4: Saté: 6 kippenbillen, 3 el zoete sojasaus 2 tenen look, 1 kl sesamolie 2 el zonnebloemolie, 1 kl kerriepoeder Saus: 125 g cashewnoten (ongezouten, niet-geroosterd) 2 kl kerriepoeder 1 stengel limoengras 1 el sambal oelek, 1 kl tamarindepasta 3 el zoete sojasaus, 500 ml kokosmelk 3 tenen look, geperst 2 sjalotten, fijngesneden 3 […]
Recepten Recepten Sinaasappelsorbet met Grand Marnier Deze heerlijk frisse sinaasappelsorbet maak je in de ijsmachine. Ook zonder ijsmachine lukt het om deze lekkernij te bereiden.
Recepten Recepten Witloofsoep Maak de witloofsoep een dag op voorhand: dat spaart de dag zelf tijd uit en de soep is nog lekkerder.
Recepten Recepten IJsgekoelde koffiesoufflé met rum Van dit gerecht kun je een echt pronkstukje maken.
Recepten Recepten Open ravioli met langoustines en zachte paprikasaus Langoustines zijn zeer elegante ingrediënten om een heel mooi en smaakvol gerecht te maken. Met een beetje handigheid lukt het je wel om de raviolischotel op te bouwen zoals op de foto.
Recepten Recepten Gebakken scampi’s met mangochutney en gembervinaigrette Dit is een prachtig voorgerecht met een bijzondere combinatie van smaken: enkele gebakken scampi's op een spiesjes, een mooi gekleurde mangochutney met piment en een pittige gembervinaigrette.