Reizen Reizen Goede vangst: de beste adressen in Oostende om te eten en te drinken Ensoriaanse bordjes, puike panden, Franse flair en natuurlijk de vangst van de dag: wie gaat dineren in Oostende, krijgt meer dan een mooi uitzicht.
Recepten Recepten Koken met Pascale, Sandra, Karola of Julie: 45 gezonde recepten Wilde je het in januari culinair wat kalmer aan doen, maar zit je halfweg de maand al door je repertoire gezonde recepten? Van Sandra’s bloemkoolgnocchi, Donna’s broccolipizza en Pascales lasagne tot Karola’s spruitjes en Julies courgetti: hier zijn we met extra inspiratie.
Recepten Recepten Aftellen tot de lunch: 30 recepten voor de volwassen brooddoos Het einde van de zomervakantie is niet bepaald iets om naar uit te kijken. Een goed gevulde lunchbox om 12 uur is dat wel. Sandwiches, pistolets, wraps, quiches en omeletten: 30 recepten voor een brooddoos die de brute overgang van vakantie naar kantoor wat kan verzachten.
Culinair Culinair 9 keer veggie: De favoriete vegetarische recepten van Belgische chefs Zin om wat vaker vegetarisch te koken? Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Van plantaardige ‘Corn Ribs’ tot wok met aubergine en champignon. Laat het smaken.
Culinair Culinair Gnocchi met spinazie, boerenkool en hazelnoten: Victor Avonds deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: chef Victor Avonds.
Culinair Culinair Corn Ribs met salsa: Bart De Pooter deelt zijn favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Bart De Pooter deelt het recept voor de Corn Ribs met green salsa uit zijn vegan bistro PLANTn.
Culinair Culinair Wok met aubergine en champignon: Sidney Lauwers deelt zijn favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Sidney Lauwers, chef bij Savage in Brussel en bekend als veggiechef op het platform van Sofie Dumont.
Culinair Culinair Bloemkoolgnocchi: Sandra Bekkari deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: tv-chef en auteur Sandra Bekkari.
Recepten Recepten Restaurantwaardig mealpreppen: 10 diepvriesproof gerechten van bekende chefs Ottolenghi, Jamie en Nigella, Sandra, Piet of Jeroen: deze recepten lenen zich uitstekend voor extra porties die je probleemloos kunt invriezen voor meer hectische tijden. School jezelf om tot een rasechte foodprepper met deze diepvriesproof gerechten.
Culinair Culinair Goed bezig: 45 lekkere én gezonde gerechten Gezonder eten is een klassieker onder de goede voornemens. Zeker als je net de zeven gangen van een nieuwjaarsdiner hebt binnengewerkt. Deze gezonde gerechten zijn gelukkig zo lekker dat je er met gemak Quitters Day mee haalt.
Recepten Recepten Vijf voor twaalf: 25 snelle en gezonde recepten voor de lunch Ook Knack Weekend neemt zich wekelijks voor om werk te maken van een verstandiger middagmaal. Deze keer gingen we écht op zoek naar recepten die bijdragen aan de volksgezondheid. Vanaf nu kies je uit 25 snelle en gezonde lunches die net iets lekkerder zijn dan de doordeweekse smos.
Recepten Recepten Winterse groenteschotel met kalfsgehakt Koude dagen? Dit is een klassieker waarmee je zult scoren.
Recepten Recepten Zelfgemaakte granola met quinoa, kokos en vers fruit Zelfgemaakte granola: een snel en makkelijk recept van Sandra Bekkari, en dankzij de quinoa een gezonde én glutenvrije start van de dag.