Amandelgebak met blauwe bessen

Lekker amandelgebak van Sandra Bekkari.

Ingrediënten
  • 1 volle el kokosolie
  • 2 eieren
  • 80 g amandelpoeder
  • 3 el rijstmelk
  • 1 el acaciahoning
  • 1 tl (glutenvrij) bakpoeder
  • snufje zeezout
  • 1 handvol blauwe bessen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de kokosolie.
  3. Meng de eieren met het amandelpoeder, de rijstmelk, de honing, het kokosvet en voeg er het bakpoeder en zout aan toe.
  4. Doe de blauwe bessen in twee ingevette ovenschaaltjes en giet het mengsel erin.
  5. Bak het amandelgebak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Uit: Nooit meer diëten deel 3, Sandra Bekkari (Borgerhoff & Lamberigts).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content