Recepten Recepten Taartje van dadel, kokos en peer Maak dit taartje in laagjes, waarbij je vertrekt van een bodempje dadelreepjes. Een leuk en lekker alternatief voor een klassiek gebakje.
Recepten Recepten Lamstajine Dit gerecht moet 2 1/2 tot 3 uur in de oven stoven. Voorzie dus voldoende tijd.
Recepten Recepten Plattekaastaart met rode neuzen Rode neuzen kun je fijnhakken en smelten. Als je deze vloeistof over je beslag druppelt creëer je een mooi gemarmerd effect.
Recepten Recepten Gerookte paling met groene saus en spinaziepuree Gerookte paling is het perfecte ingrediënt om een fijn gerecht mee te bereiden.
Recepten Recepten Onderstebovencake met ananas en gember Houd je wel van cake maar niet van te veel gedoe in de keuken. Hier is het ideale recept.
Recepten Recepten Tartaar van zalm met gember, verse geitenkaas en ansjovis Met ultraverse zalm van de beste kwaliteit maak je de beste tartaar.
Recepten Recepten Crémeux van chocolade, mango en matchathee Liefhebbers van desserten zullen je dankbaar zijn. Alle lekkers op één bordje.
Recepten Recepten Griekse wortel-pompoenpastei Een lekkere pastei van wortel en pompoen in filodeeg. Serveer het hartige taartje met een frisse groene salade. Of bewaar je Griekse wortel-pompoenpastei voor de lunch.
Recepten Recepten Gegratineerde prei met geitenkaas Maak deze vegetarische ovenschotel met prei, geitenkaas en zoete aardappel. Een succesrecept.
Recepten Recepten Wintergroenteragout met paddenstoelenbouillon Bereid deze ragout met rapen, pastinaken, wortelen en knolselderij en een mix van shii-takes en bruine champignons. Serveer er parelgerst bij en je hebt een lekkere gezonde maaltijd.
Recepten Recepten Selderijsoep met hazelnoten Maak eens een soep op basis van selder, appel en hazelnoten. Je zult versteld staan van de smaak.
Recepten Recepten Spaghetti alla puttanesca Het bereiden van dit pastagerecht duurt maar de tijd die je water nodig heeft om aan de kook te raken en om de pasta te koken. Een fijn recept om bij de hand te hebben, want je kunt het bijna altijd maken met wat je vindt in de voorraadkast.
Recepten Recepten Spaghetti met gember, tomaat en gezouten ricotta Een lekkere variatie op de klassieke spaghetti.
Recepten Recepten Scotch eggs van kwarteleitjes met mosterdmayonaise Traditionele scotch eggs zijn eieren in een gepaneerd jasje van worstenvleesdie vervolgens de friteuse in gaan. Dit is de feestelijke luxe versie: scotch eggs van kwarteleitjes met mosterdmayonaise. Ook goed als hapje of voor een brunch.
Recepten Recepten Eggs Benedict met gerookte zalm Een gepocheerd ei op een Engels ontbijtbroodje met zalm, gemakkelijk en snel gemaakt.
Recepten Recepten Bloemkoolgratin met pancetta en gorgonzola Deze bloemkoolgratin geef je een mooi Italiaans tintje dankzij de pancetta, gorgonzola en parmezaan.
Recepten Recepten Gebakken pompoen met buffelmozzarella Dit eenvoudige voorgerecht bevat een bom aan smaken. Niet-vegetariërs voegen eventueel een sneetje parmaham toe.
Recepten Recepten Taartjes met zoete aardappel en korianderroom Je kunt zelf bepalen hoe groot je de taartjes wilt maken. Je kunt er zelfs minitaartjes van maken die je dan serveert als vegetarische aperitiefhapjes.
Recepten Recepten Geroosterde uien met ahornsiroop, gember en feta Dit is een smaakvol vegetarisch gerecht. Voor vleeseters kun je er enkele sneetjes parmaham (bij het serveren) of chorizo (tijdens het bakken) aan toevoegen.
Recepten Recepten Lasagne met knolgroenten, fontina en walnoten Fontina is een Italiaanse bergkaas die lekker smelt, maar je kunt hem evengoed vervangen door gruyère of emmentaler.
Recepten Recepten Lasagne met bospaddenstoelen, spinazie en parmaham Een bijzonder lekkere variatie op de klassieke lasagne. Gemakkelijk te bereiden en gegarandeerd lekker.
Recepten Recepten Portobello’s met stilton en paprikahollandaise Stilton is een brokkelige kaassoort uit Engeland. Combineer hem met de portobello's en creëer een fantastisch lekker hapje of voorgerecht.
Recepten Recepten Onder zoutkorst gebakken aardappelen met tartaarsaus Lekker met dagverse gestoomde zalm en een frisse salade van rode bietjes 'on the side'.
Recepten Recepten Gevulde paprika’s met appel, kastanjes en feta Serveer dit lekkere vegetarische gerecht op een bedje van bittere slablaadjes.
Recepten Recepten Broccoliquiche met prei en taleggio Met de vulling van een quiche kun je eindeloos variëren. Deze hartige taart verkrijgt zijn typische smaak door de milde romige Italiaans taleggio kaas.
Recepten Recepten Tarte tatin met sjalotten, oregano en geitenkaas Deze tarte tatin met gekaramelliseerde sjalotten en kant-en-klaar bladerdeeg is zo gemaakt. Verkruimel er net voor het serveren wat geitenkaas en raketsla over en je hebt een heerlijk voorgerecht.
Recepten Recepten Dubbelgebakken spinaziesoufflé’s met manchego Aan dit recept begin je een dag op voorhand.
Recepten Recepten Indiase ovengroenten met notenbulgur en muntyoghurt Heerlijke in de oven gegrilde groenten en zoete aardappelen, geserveerd op een bedje van notenbulgur. Niet alleen vegetariërs zijn er verlekkerd op.
Recepten Recepten Geroosterde pastinaak met linzen en geitenkaas Pastinaak heeft een pittige smaak. Combineer deze witte wortel met geitenkaas en linzen en je hebt een heerlijke vegetarische ovenschotel.