U krijgt als Knack-abonnee ook toegang tot de +zones van Knack en Knack Focus.

Dankzij de New Deal van Knack krijgt u ook toegang tot de +zones van Trends, Sport/Voetbalmagazine, LeVif/L\Express, Trends-Tendances, Sport/Footmagazine.

Ondanks een nieuw overlegcomité deze week zal onze fel gehavende horeca, die voor corona al de faillissementenkampioen was, nog minstens tot in maart op de tanden moeten bijten. Het is aan Matthias De Caluwé, de kordate CEO van Horeca Vlaanderen, om zijn gehavende sector verder door de crisis te loodsen. En daarna wacht een gigantische taak: de hele horeca rendabel maken.

Yves Mattagne was dertig jaar chef-kok van restaurant Sea Grill en staat binnenkort achter het fornuis in La Villa Lorraine. Dat belooft in Brussel dé gastronomische gebeurtenis van 2021 te worden, waar hij ook zelf reikhalzend naar uitkijkt. In afwachting maakt hij de balans op.

Kunstenaarsduo Jacqy duVal vond zowat twintig jaar geleden in het centrum van Brugge een plek om thuis te komen, maar ook een woning die de creativiteit volop voedt. In dit bijzondere jarenveertigpand experimenteert het koppel met geometrische kleurvlakken die oplichten zodra het licht rijkelijk binnenvalt.