U krijgt als Knack-abonnee ook toegang tot de +zones van Knack en Knack Focus.

Dankzij de New Deal van Knack krijgt u ook toegang tot de +zones van Trends, Sport/Voetbalmagazine, LeVif/L\Express, Trends-Tendances, Sport/Footmagazine.

De juiste outfit kan je dag maken, maar sommige mensen liggen een armlengte voor qua fantasie en inspiratie. 'Ik geniet ervan om voor mijn kleerkast te staan en te kiezen wie ik die dag wil zijn.'

Van 5 tot 8 maart 2020 landt de internationale beurs voor hedendaags collectible design, kortweg Collectible, opnieuw in Brussel. Maar ook op andere plekken in onze hoofdstad vallen interessante objecten te ontdekken en te verzamelen. En gelukkig mag alleen kijken ook.

Ze had haar droomjob te pakken als archeologe in Egypte, maar borstkanker gevolgd door acute leukemie dwong Stefanie Vereecken (40) om haar oude leven achter zich te laten. Na een intense revalidatie lanceerde ze Harvest Club, een boetiek in Leuven met duurzame lifestylemerken. 'Ik wilde eigenlijk terugkeren naar Egypte, maar het academische systeem werkte tegen.'

'Winkelhieren' werd in 2019 verkozen tot woord van het jaar. Want ook in de dorpswinkel om de hoek hangt heel wat moois in de rekken. Deze vier shops liggen niet op de Meir of in de Dansaertstraat. Toch tippen heel wat Belgische merken ze als hun beste verkooppunten. De eigenaars leggen uit waarom lokaal shoppen werkt.

De comeback van het stadsbierTijdens de Eerste Wereldoorlog nam de bezetter alle koperen brouwketels in beslag, en dat betekende de doodsteek voor het lokale Seefbier. Een eeuw later schuimt de Antwerpse trots weer. Blond, ongefilterd en milieubewust.

De immer veranderende metropool maakt zich stilaan op voor de zomerspelen, maar ook hotspots verkennen is er een Olympische discipline. Ruim zeventig tips van Belgische Tokyo-kenners helpen je aan een gouden medaille.