U krijgt als Knack-abonnee ook toegang tot de +zones van Knack en Knack Focus.

Dankzij de New Deal van Knack krijgt u ook toegang tot de +zones van Trends, Sport/Voetbalmagazine, LeVif/L\Express, Trends-Tendances, Sport/Footmagazine.

Ook tijdens deze lockdown blijven kinderen van gescheiden ouders tussen twee huizen pendelen. Of zo zou het moeten zijn, want helaas zijn er ook ouders die deze uitzonderlijke situatie misbruiken om hun kinderen bij de andere oudere weg te houden. Maar evengoed zijn er ex-partners die zich in crisistijd net milder opstellen. 'Co-ouders die daarin slagen, kunnen de lasten nu beter verdelen dan klassieke gezinnen.'

'Zijn een paar extra kilo's nu echt onze grootste bekommernis?', vraagt journaliste Annelies Hart zich geërgerd af na de zoveelste spottende meme over extra 'coronakilo's'. Zelf worstelt ze al jaren met een eetstoornis. In deze getuigenis beschrijft ze wat die quarantaineperiode met haar doet.

Normaal is de lente het seizoen waarin we met z'n allen terug meer buiten leven. Nu dat niet kan, omwille van de coronamaatregelen, proberen we het thuis zo aangenaam mogelijk te maken en niet horendol te worden van het werk dat de privésfeer binnendringt. Twee interieurexperts helpen ons op weg.

Op zondag zetten we onze horloges weer een uur vooruit. Een verlies van zestig minuten slaap blijft niet zonder gevolgen voor onze biologische klok. Een paar eenvoudige tips kunnen de effecten beperken, aldus Dr. Rebecca Robbins, slaapspecialist aan de Harvard Medical School.