Culinair De zoektocht naar de perfecte crème brûlée: ‘Als je je oven niet gebruikt maak je geen crème brûlée. Punt’
Getest Getest Uitgetest: een weekend in het design gastenverblijf van kunstenares Eva Maria vlakbij Brugge
Culinair Culinair ‘Het geheim zit ’m in de rusttijd, dolce far niente’: hoe maak je als thuiskok de perfecte pizza margherita?
Culinair Culinair Zin in veggie, maar geen inspiratie? Wij testten het vegetarisch aanbod van vier foodboxen
Culinair Culinair Sprankelende Belgische fermenten: onze expert proeft en vergelijkt lokale waterkefir
Culinair Culinair Nee, je hoeft je zalm niet in de grond te begraven: hoe maak je de perfecte gravad lax?
Culinair Culinair Hoe maak je de perfecte scones? ‘Britten hebben een uitgesproken mening over twee dingen: de Brexit en scones’
Reizen Reizen Hoteltest: Bloom House Hotel & Spa in Parijs: ‘De straat is grijs en saai, maar binnen krijg je meteen een vakantiegevoel’
Relatiedip of tijd om te scheiden? ‘Er zijn vier doorslaggevende redenen. Je ergeren aan je partner staat daar niet tussen’
Een reis langs het mooiste fietspad van Europa: ‘Overal vind je fietspaden, drinkfonteintjes en groenslingers’
Urenlang scrollen of steeds weer te veel eten: hoe werkt zelfsabotage en hoe maak je er een einde aan?