Culinair Culinair Rocksterren, huilende chefs en een oog voor duurzaamheid: dit was de Michelin-uitreiking 2023 ‘Het is een spel zonder spelregels, of toch een waarvan je de spelregels niet kent.’ Pols bij chefs op voorhand niet naar hun verwachtingen over de nieuwe Michelingids, want een eenduidig antwoord zal je er niet uitkrijgen. Driesterrenchefs Viki Geunes (Zilte, Antwerpen) en Tim Boury (Boury, Roeselare) moesten bij een vooruitblik op de ceremonie ons …
Culinair Culinair In kaart: ontdek alle sterrenrestaurants in de Michelingids 2023 Op maandag 13 maart bekroonde Michelin vanuit het Koninklijk Theater in Bergen opnieuw de beste Belgische (en Luxemburgse) restaurants met de nodige sterren. Zo is ons land opnieuw 16 nieuwe sterrenzaken rijker, verwierf één restaurant een tweede ster en blijven dezelfde drie driesterrenzaken ons land internationaal vertegenwoordigen. Op deze interactieve kaart ontdek je waar in …
Culinair Culinair Driesterrenchefs Viki Geunes en Tim Boury: 'Nee, de gastronomie is niet in crisis' Sinds twee jaar is België opnieuw twee driesterrenchefs rijker. Nadat Viki Geunes in 2021 door Michelin tot de gastronomische top werd gekroond, mocht vorig jaar ook Tim Boury de honneurs waarnemen. In aanloop naar de nieuwe Michelin-uitreiking praten de twee recentste driesterrenchefs van ons land over de toekomst van de gastronomie en de uitdagingen in de sector.