Recepten Recepten Krokante groentehapjes met basilicum Gestoofde courgette, paprika en venkel in een rolletje van brickdeeg: lekker en gezond vegetarisch, deze krokante groentehapjes.
Recepten Recepten Croque met verse geitenkaas en gegrilde aubergine Een vegetarisch croque die beslist iedereen lekker vindt. Makkelijk te maken en een originele starter.
Recepten Recepten Filodeegrolletjes met feta-mango en spinazie op daikonsliertjes met avocado en crumble van zaadjes
Recepten Recepten Filodeegrolletjes met gebraden kipfilet, feta, munt en pistache op daikonsliertjes met avocadocrème
Recepten Recepten Bloemkoolkaviaar met viseitjes en scampi’s Verras je gasten tijdens het aperitief met een exclusief hapje.
Recepten Recepten Gevulde aubergine met lamsgehakt, curry pilavrijst, paprikamousse en pecorino Ingrediënten Voor vier personen
Recepten Recepten Gevulde aubergine met seitangehakt, Provençaalse groentemacedoine en paprikamousse Dit verrukkelijke hoofdgerecht maak je in een vegetarische versie. Een variant met vlees vind je via de link onderaan.
Recepten Recepten Krokante krabhapjes Met witbrood kun je zelf krokante broodkuipjes bakken die je vult met een hartig krabmengsel voor deze lekkere krabhapjes.
Recepten Recepten Gegratineerde oesters met appel, sjalot en kerrie Een oester met appelcrème en gruyère als hapje. Dat is een schot in de roos.
Recepten Recepten Krokant witloof met ricottamousse, dille en gerookte zalm Een smaakvol hapje bij het aperitief valt niet te versmaden. Witloof, ricottamousse en zalm vormen een heerlijke combinatie.
Recepten Recepten Auberginecannelloni met spinazie en ricotta Dit recept is niet ingewikkeld, het duurt alleen iets langer om te maken. Maar ik beloof je, het is de moeite waard.
Recepten Recepten Peer, sorbet en krokant van rozemarijn, mascarponecrème met blauwschimmelkaas Een dessert met een heel palet aan smaken. Met dit recept maak je het helemaal zelf.
Recepten Recepten Springrolls gadogado Foodie Pauline Weuring verklapt haar recept voor springrolls gadogado: verse loempia's met kort geblancheerde groenten en een lekkere pindadip.
Recepten Recepten Duif met preiblad, pastinaakpuree, paddenstoelen, koolrabi en walnotencrumble Voor 4:
Recepten Recepten Ceviche van makreel, millefeuille van rammenas en wintergroenten, linzencrème Voor 4:
Recepten Recepten Gevulde champignon met crème van rode biet, parmezaan en preischeuten Een origineel, kleurrijk en verrassend lekker hapje. Je gasten zullen versteld staan.
Recepten Recepten Trifle met peperkoek en granaatappelgelei Trifle (letterlijk: 'een kleinigheidje') is een oerklassiek Brits nagerecht dat in de loop der jaren overal populair is geworden en ondertussen talloze varianten kent.
Recepten Recepten Mango posset (citroencrème met mangopuree) Lekker zoet en fruitig, dat is toch wat we van een dessert verlangen.
Recepten Recepten Homemade desserten: eigentijdse zoetigheden om zelf te maken Geen zin in de traditionele kerststronk of ijstaart? Dankzij onderstaande recepten zet je dit jaar gewoon een hip en homemade dessert op tafel. Succes gegarandeerd!
Recepten Recepten Meringue met lychees en granaatappel Met deze meringue met lychees en granaatappel kun je je feestdiner afsluiten met een smakelijk dessert.
Recepten Recepten Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur Een gevulde appel met noten, rozijnen en peperkoek overgoten met chocoladeglazuur, je zou voor minder een fortuin betalen.
Recepten Recepten Toast met kruidenkaas en zalmeitjes Een toast als hapje of als voorgerecht is altijd een succes. Deze maak je snel en gemakkelijk klaar en is vooral erg lekker.
Recepten Recepten Peperkoeksandwiches met gekonfijte appel en camembert Een rondje gebakken appel en een rondje camembert tussen twee rondjes peperkoek. Lekker en origineel als voorgerecht of hapje.
Recepten Recepten Kwarteleitjes met sesam, maanzaad en gedroogde ham Dit zijn speelse en lekkere variaties met een gekookt kwarteleitje.
Recepten Recepten Hertenfilet met rode portsaus en paddenstoelen De rode portsaus, die dit hoofdgerecht helemaal in kerstsfeer dompelt, kan van tevoren worden bereid. Met krielaardappeltjes uit de oven en wat groene asperges erbij maak je het helemaal af.
Recepten Recepten Whoopie pies "Negen van de tien personen houden van chocolade, de tiende liegt." Dit zalige citaat van John. G. Tullius en evenwaardig recept komt uit het nieuwe Choc Addict, boordevol basistechnieken en chocoladerecepten.
Recepten Recepten Yoghurtcake met witte chocolade en mango "Negen van de tien personen houden van chocolade, de tiende liegt." Dit zalige citaat van John. G. Tullius én de yoghurtcake met chocolade en mango komen uit het boek Choc Addict, boordevol basistechnieken en chocoladerecepten.
Recepten Recepten Praline met kardemom en olijfolie In Perfecte pralines Gold geeft meesterchocolatier Jean-Pierre Wybauw al zijn chocoladegeheimen prijs. Erg leuk voor wie de chocoladebasis al onder de knie heeft en nog leuker voor wie van deze bijzondere praline mag voorproeven!
Recepten Recepten Praline met gekaramelliseerde banaan In Perfecte pralines Gold geeft meesterchocolatier Jean-Pierre Wybauw al zijn chocoladegeheimen prijs. Erg leuk voor wie de chocoladebasis al onder de knie heeft en nog leuker voor wie van deze praline met gekaramelliseerde banaan mag proeven!
Recepten Recepten Limoentaart uit de Florida Keys (Florida Keys Lime Pie) Zelf een taart maken? Deze taartbodem maak je gewoon van verbrokkelde krokante koekjes. En de frisse vulling klop je op en laat je opstijven in de koelkast. Simpel en lekker.
Recepten Recepten Citroentaart met gekonfijte citroen Het konfijten van de citroen voor deze citroentaart neemt ruim een week in beslag.
Recepten Recepten Gebakken varkensspiering met een saus van citroen en kervelmousselineaardappelen Voor 4:
Recepten Recepten Geroosterde tijgergarnalen met citroen, knoflook en koriander Met gemarineerde tijgergarnalen bereid je een hartige hap bij de barbecue of een lichte maaltijd in combinatie met frieten of brood. De frisse marinade is gemaakt op basis van knoflook, chili, koriander en citroen
Recepten Recepten In cocotte gestoofde varkenswang Een recept van sterrenchef David Martin van restaurant La Paix.
Recepten Recepten Paté in korstdeeg van hert en kastanjes Een terrine is een mengsel van fijngemalen vlees, specerijen en in dit geval ook armagnac in een krokante korst. Laat een paté lang genoeg rusten want hij heeft tijd nodig om zijn volle smaak te ontwikkelen.