Krokante krabhapjes

4517f19fbd99c51b2d7fb7ee208d2430

Met witbrood kun je zelf krokante broodkuipjes bakken die je vult met een hartig krabmengsel.

Met witbrood kun je zelf krokante broodkuipjes bakken die je vult met een hartig krabmengsel.

Voor 4 personen

  • 20 sneden witbrood
  • 30 g gesmolten boter
  • 250 g krabvlees
  • 50 g daikon
  • 1 augurk
  • 1 lente-ui
  • 100 g zure room
  • 50 g geraspte parmezaan

Bereiding

1. Verwarm een heteluchtoven voor op 200 °C.

2. Rol de sneden witbrood met een deegrol uit tot 2 mm dik. Steek er cirkels van 6 cm diameter uit met een rondjessteker. Beleg een minimuffinvorm met het brood. Bestrijk met de gesmolten boter en zet 10 minuten in de oven tot het brood goudbruin en krokant is. Laat lichtjes afkoelen voor je de broodkuipjes ontvormt.

3. Verkruimel het krabvlees. Snijd de daikon en de augurk in kleine blokjes. Pel de lente-ui en hak fijn. Meng al deze ingrediënten met de zure room, kruid met peper en zout.

4. Vul de krokante broodkuipjes met het krabmengsel en strooi er geraspte parmezaan over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content