Design Design Fan van weetjes? Met deze designanekdotes breng je een gesprek op gang aan de feesttafel of de koffieautomaat
Reizen Reizen Van een buffelrace in South Dakota tot dineren in een Noorse fjord: dit zijn onze 10 meest memorable reisverhalen van 2024
Reizen Reizen De comeback van de analoge camera: ‘De strijd van gen Z tegen de opgelegde perfectie van sociale media’
Design Design Van kleurrijk stadspaleis tot tiny house en idyllisch cohousingproject: dit waren de meest inspirerende interieurs van 2024
Mode Mode Van de perfecte legging tot de beste sport-app: 5 cadeautips die elke sportieveling zal waarderen
Reizen Reizen Geniet van stedelijk groen op citytrip in Litouwen: Vilnius verkozen tot Europese Groene Hoofdstad 2025
Lifestyle Lifestyle Stanley cup, zijden slaapmuts of een selder onder de arm: ken jij de 12 belangrijkste hypes van 2024?
Getest Getest Hoteltest: logeren in Hotel L’Ormaie, op wandelafstand van alle bekende trekpleisters in Parijs
Column | Kathleen Wuyard Column | Kathleen Wuyard ‘Het is een nieuw fenomeen: piepjonge meisjes bestormen als een georganiseerde bende de winkelrekken van ketens als Sephora’
Mode Mode Waarom gaan sommige Belgische modemerken kopje-onder, terwijl andere juist floreren? ‘Als we het talent niet ondersteunen, verdwijnt het’
Getest Getest Panettone van Pierre Marcolini of Dolce&Gabbana? 4 keer Italiaans kerstgebak geproefd en gekeurd
Recepten Recepten Een koud kunstje: kies dit jaar voor deze super-de-luxe koude schotel als eindejaarsmenu
Design Design Jong designtalent Kato Herbots wint Ecodesign Award met project rond gezond en duurzaam leven in de zon
Culinair Culinair Van zeeën vol oesters naar lege bodems: de Europese oester doet het slechter dan ooit
Culinair Culinair Kan samen eten de wereld redden? 'Uit welke stad je ook komt, hoe oud je ook bent, iedereen moet eten’
Mode Mode Belgisch merk Xandres nam deel aan onderzoek rond recyclage: ‘Oplossingen zoeken voor bergen textielafval is cruciaal’
Opinie | Marco Springmann Opinie | Marco Springmann ‘Kies eens voor bonenchili in plaats van een vegetarische burger: de beste vleesvervanger is de boon’
Mode Mode De directeur van La Cambre over Julian Klausner, de opvolger van Dries Van Noten: 'Ze delen elegantie, bescheidenheid en een gevoel voor schoonheid'
Culinair Culinair Eten in een brutalistische villa of omgebouwde manège? De favoriete adressen van architect Benny Govaert
Reizen Reizen Steeds meer grand hôtels heropenen de deuren: ‘We willen het pad effenen voor een nieuw luxetijdperk’
Reizen Reizen Een bezoek aan het Zwitserland van Turkije: ‘De wegen zijn hier abominabel, maar het berglandschap is fenomenaal’
Culinair Culinair Bruisend Henegouwen: kenner Dennis van den Buijs keurt schuimwijnen van eigen bodem
Review | Culinair Review | Culinair Aan tafel bij Strato in Leuven: straffe gerechten voor geduldige eters
Culinair Culinair De comeback van cognac: ‘In Amerika wordt het gros van de drank al decennialang gedronken in de vorm van een cocktail of longdrink’
Mode Mode Dries Van Noten is onze Mens van het Jaar 2024: ‘Na mijn pensioen tussen de bloemekes gaan zitten, was nooit de bedoeling’
Mode Mode Samen met Dries Van Noten gaat ook zijn partner Patrick Vangheluwe met pensioen: ‘Ik voel dat we nog iets kunnen betekenen, maar op een andere manier’