Culinair Culinair Van onvervalst Italiaans tot Waalse makelij: expert Michel Verlinden kiest de beste amaretto’s Waarmee lessen we best de dorst? Onze drankenexpert Michel Verlinden proeft van de nieuwe trends. Deze week duikt hij in het zoete verleden van de amaretto.
Culinair Culinair Peren met appelen vergelijken: expert Michel Verlinden keurt perenciders Waarmee lessen we best de dorst? Onze drankenexpert Michel Verlinden proeft van de nieuwe trends. Deze week deelt hij zijn oordeel over perenciders.
Culinair Culinair ‘Vloeibare zonneschijn’: onze kenner vergelijkt verschillende limoncello’s Waarmee lessen we best de dorst? Onze drankexpert proeft en deelt zijn ongezouten oordeel. Deze week: limoncello.
Traditionele stoofschotel voor op koude dagen: Elzasser baeckeoffe Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze hartige klassieker uit de Elzas werd oorspronkelijk bereid in de oven van de bakker, vandaar de naam.
Een bowl met ballen: maak een kom vol couscous en kabeljauwballetjes Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Vandaag zetten we couscous op het menu, een gerecht met oneindig veel varianten, waaronder deze favoriet: couscous met balletjes van kabeljauwgehakt.
Klassieker met een gouden randje: rijstpap met gezouten karamel Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week maken we rijstpap op grootmoeders wijze, met als special touch: gezouten karamel.
Opgerold staat netjes: serveer dit weekend vegetarische gevulde kool Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: de klassieke gevulde kool in een Turkse en vegetarische variant.
Kiplekker op z'n Braziliaans: krokante coxhinas Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: Braziliaans streetfood. Na één beet van deze kipkroketten waan je je in de zonnige straten van Salvador da Bahia.
Britse boerenkost op z’n best: toad in the hole Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week: een typisch winters gerecht, overgoten met een onweerstaanbare jus, waar de Britten dol op zijn.
De soep die kracht geeft: vegetarische harira Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Deze week maken we een variant zonder vlees van de Marokkaanse klassieker.