Recepten Recepten Kabeljauw à la plancha met paprika’s Zowel de kabeljauw als de paprika's worden op de plancha of grillpan gelegd. Van de halve paprika's maak je rolletjes waarop je de kabeljauw serveert.
Recepten Recepten Gevulde zalm met garnalen en sint-jakobsnoten Als het even feestelijk mag zijn. De zalmfilet wordt gevuld met een romig mengsel met fijngehakte garnalen en sint-jakbosnoten.
Recepten Recepten Sint-jakobsnoten ‘Rossini’ Het delicate gerecht heeft zijn naam te danken aan de beroemde Italiaan Rossini, een groot componist maar daarnaast ook een groot liefhebber van lekker eten. Hij gaf zijn naam aan een bereiding met foie gras en truffel.
Recepten Recepten Parmentier met kip, selderij en appel Een individuele portie parmentier als voorgerecht is een smaakvolle inzet van je maaltijd.
Recepten Recepten Sint-jakobsnoten met bloedworst en eekhoorntjesbrood Heb je zin in een feestelijk voorgerecht? Probeer de combinatie van sint-jakobsnoten, bloedworst en eekhoorntjesbrood met pancetta. Succes gegarandeerd.
Recepten Recepten Soesjes met mousse van foie gras Op zoek naar een origineel hapje bij het aperitief? Bied je gasten een zelfgebakken soesje met een verrassende vulling.
Recepten Recepten Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar Dit is een eenvoudig te bereiden, snel klaar en verrukkelijk voorgerecht. Alle voordelen in één recept.
Recepten Recepten Millefeuilles met mousse van tarama Tarama is een Griekse mousse van viskuit en aardappelen die je kant-en-klaar kunt kopen.
Recepten Recepten Cannelloni met paprikacrème Met cannelloni maak je probleemloos een origineel hapje. Meng gefruite ui en paprika door een schep plattekaas en vul de cannellonibuisjes daarmee op. Een snack gevuld met een verrassing.
Recepten Recepten Tarbot met sinaasappelboter, knolselderiepuree en kokosmelk Van gestoomde knolselderie en wat kokosmelk maak je een heerlijke puree die je perfect combineert met een stukje gebakken tarbot en geblancheerde reepjes sinaasappelschil. Een lekker en kleurrijk gerecht waarmee je succes oogst bij je gasten.
Recepten Recepten Stoofpotje van kip met paprika Voor dit gemakkelijk en bijzonder hartig stoofpotje van kip heb je slechts enkele basisingrediënten nodig. Hiermee scoor je altijd.
Recepten Recepten Kippenborstfilet met appels en sjalotten Zoek je een snel-klaar en lekker avondmaal, ga dan voor deze in de oven gegaarde kippenfilet met gebakken appels.
Recepten Recepten Kabeljauw in een aromatische bouillon met koriander en citroengras Kabeljauw is een vis voor veel gelegenheden en veel smaken. Geef hem eens een min of meer exotisch tintje met citroengras en koriander.
Recepten Recepten Gefrituurde oesters met zilte bloemkoolcrème Verleid je gasten met een kommetje bloemkoolcrème en een spiesje met twee gefrituurde oesters. Een lekker hapje.
Recepten Recepten Velouté van groene asperges met gerookte zalm Een fluweelzachte velouté van groene asperges die je afwerkt met reepjes gerookte zalm. Succes gegarandeerd!
Recepten Recepten Rundvlees met foie gras, gedroogde vijgen en noten Verras je gasten met deze mooi rosé gebakken runderfilet. Het is niet moeilijk en bovendien snel klaar.
Recepten Recepten Kreeft met avocado en sesam-sinaasappelsiroop Een fantastische intro voor je feestmaaltijd. Gemakkelijk en smaakvol.
Recepten Recepten Bloemkoolroomsoep met roquefort Serveer een fluweelachtige bloemkoolroomsoep met een pittige toets als voorgerecht. Zeer smaakvol, makkelijk en snel klaar.
Recepten Recepten Pompoensoep met cantharellen en gekonfijte kastanjes Deze soep is de perfecte herfstsoep, met seizoensvruchten als pompoen en kastanjes.
Recepten Recepten Gefrituurde scampi’s met frietjes Voor een feestelijke presentatie serveer je de frieten in mooie glaasjes waar je de gefrituurde scampi's aan hangt.
Recepten Recepten Lolly’s van foie gras met appel en peperkoek Een hapje waarmee je succes oogst. Leg een geconfijt appelstukje tussen twee plakjes foie gras, wentel door peperkoekkruimels en steek er een prikkertje door. Zo maak je een originele lolly.
Recepten Recepten Krokante driehoekjes met champignons en parmezaan Een gefrituurde hap in brickdeeg waarmee je je gasten kunt verrassen. De vulling met champignons en parmezaan is bijzonder smaakvol.
Recepten Recepten Eieren ‘en cocotte’ met parmezaan en geroosterd spek Met eieren 'en cocotte' kun je eindeloos variëren. Het is altijd een mooi gerecht op je ontbijt- of brunchtafel.
Recepten Recepten Gefrituurde scampi’s Voor een mooi effect wikkel je de scampi's in kadaïfdeeg, een vermicelliachtig deeg dat in de Griekse en Turkse keuken gewoonlijk gebruikt wordt om gebak te bereiden.
Recepten Recepten Pasta alla norma Pasta alla norma is een typisch Siciliaans gerecht uit de regio rond Catania. De pasta wordt geserveerd een saus van tomaten, aubergine en ricotta.
Recepten Recepten Cocktails met cava: 8 recepten Acht cocktailrecepten met Spaanse schuimwijn voor de feestdagen. Om (nu al) uit te proberen.
Recepten Recepten Kalfslendenstuk, wortelen, gerookte uien, saus met cacaobonen Hoofdgerecht, te serveren met champagne Piper-Heidsieck Rare Millesime 2002.
Recepten Recepten Rode vruchten met gekonfijte citroen, pistachenootjes en zoethoutslagroom Dessert, te serveren met champagne Piper-Heidsieck Rosé Sauvage
Recepten Recepten Mi cuit van gerookte zalmfilet, pastinaakmousse met notenolie en kwartelei, gefrituurde tagliatelle met inktvisinkt Een recept van chef Gaëtan Colin.
Recepten Recepten Gebraden hazenfilet, kroket van ibericoham en getruffeerde mozzarella, crème van cantharellen en foie gras, pompoenmousse, bresaola chips Voor 4 personen:
Recepten Recepten Panna cotta met saffraan, sorbet met marc de cava, espuma met zoete amandelen Panna cotta met saffraan, sorbet en amandelespuma is een recept van chef Gaëtan Colin.
Recepten Recepten Platte oester, tartaar van kiwi en komkommer en zalmcarpaccio Een recept van chef Gaëtan Colin.
Recepten Recepten Bretoense kreeft, wok Thaise groentjes, oosterse jus Een recept van Edwin Van Goethem, chef van restaurant 't Korennaer.
Recepten Recepten Parfait van knolselder Een gerecht van Kris Verscheure, chef van Restaurant Ma Passion.
Recepten Recepten Wildburger met rode ui en mosterd Een wildburger met gehakt van everzwijn is een originele en smakelijke versie van de klassieke hamburger.
Recepten Recepten Fazant met rozemarijn, zoete ui en pastinaak Fazant is een dankbaar stukje wild dat graag in het gezelschap van zoete uien en pastinaak vertoeft. Een makkelijk en lekker recept.