
panna cotta met saffraan, sorbet met marc de cava, espuma met zoete amandelen
Een recept van chef Gaëtan Colin.
Een recept van chef Gaëtan Colin.
Ingrediënten:
50 cl. room
30 g. suiker
10 saffraandraadjes
2 gelatineblaadjes
1 vanillestok
50 cl room voor de espuma
50 g. amandelen
20 g. suiker
sorbet marc de cava
Bereidingswijze:
De room laten koken met de saffraandraadjes, de in tweeën gesneden vanillestok, de suiker.
De gelatineblaadjes laten weken in koud water, van het vuur nemen en de gelatine toevoegen aan de room en in glaasjes in de koelkast plaatsen.
De espuma bereiden door de room te laten koken, de op voorhand in de oven gekleurde amandelen toevoegen, de suiker, en gedurende 10 min. infuseren. Door de zeef gieten en met een gasvulling in de spuitbus in de koelkast plaatsen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier