panna cotta met saffraan, sorbet met marc de cava, espuma met zoete amandelen

2634009

Een recept van chef Gaëtan Colin.

Een recept van chef Gaëtan Colin.

Ingrediënten:

50 cl. room

30 g. suiker

10 saffraandraadjes

2 gelatineblaadjes

1 vanillestok

50 cl room voor de espuma

50 g. amandelen

20 g. suiker

sorbet marc de cava

Bereidingswijze:

De room laten koken met de saffraandraadjes, de in tweeën gesneden vanillestok, de suiker.

De gelatineblaadjes laten weken in koud water, van het vuur nemen en de gelatine toevoegen aan de room en in glaasjes in de koelkast plaatsen.

De espuma bereiden door de room te laten koken, de op voorhand in de oven gekleurde amandelen toevoegen, de suiker, en gedurende 10 min. infuseren. Door de zeef gieten en met een gasvulling in de spuitbus in de koelkast plaatsen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content