Wildburger met rode ui en mosterd

Een wildburger met gehakt van everzwijn is een originele en smakelijke versie van de klassieke hamburger.

Voor 4 personen
  • 2 rode uien
  • boter
  • 100 g suiker
  • 2 dl rode wijn
  • 8 el mayonaise
  • 3 el mosterd
  • 1/8 witte kool
  • 100 g varkenslever
  • 400 g gehakt van everzwijn
  • 1 ei
  • 80 g paneermeel
  • peper en zout
  • 4 broodjes
Bereiding
  1. Snijd de rode ui in plakjes en stoof in een beetje boter op matig vuur. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren. Blus met de wijn en laat uitkoken tot een mooie compote.
  2. Meng de mayonaise met de mosterd en snijd de kool in flinterdunne reepjes.
  3. Hak de lever in de keukenrobot en meng met het gehakt, ei en het paneermeel. Kruid met peper en zout en vorm vier burgers. Bak de wildburger en serveer met de mayonaise en de kool.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content