• Home
    • zone
    • Meest recent
    • Opinie
    • Mode
    • Beauty
    • Wonen
    • Reizen
    • Culinair
    • Recepten
    • Maatschappij
    • Wedstrijden
    • Acties
    • Puzzelclub
    • Knack Club
    • Archief
    • Het magazine
    • Voordelen abonnees
    • Abonneren
  • Het magazine
  • Voordelenvoor abonnees
  • Abonneren
    • Mijn registratie beheren
    • Mijn nieuwsbrieven beheren
    • Wachtwoord wijzigen
    • Toegang via sociale media
    • Lees later
    • Mijn abonnement beheren
    • Mijn abonnement koppelen
    • Abonneren
    • Voordelen voor abonnees
    • Hulp nodig?
    • Afmelden
    • Nieuws
    • Lifestyle
    • Entertainment
    • Economie
    • Style
    • Geld
    • Beurs
    • KanaalZ
    • Technologie
    • Sport
    • Plusmagazine

      De bijgerechten

      • 03/07/15 om 15:13
      • Bijgewerkt om 17:03

      Geen barbecue zonder lekkere bijgerechten. Van papajasalade tot linzensalade met granaatappel tot gegrilde paprika's.

      De bijgerechten
      © gf

      De recepten

      Noedelsla met gemengde champignons en pinda's

      Rode linzen met groene asperges en koriander

      Salade van geroosterde rode bieten

      Tomatensalade met honingmeloen en feta

      Zomerse couscous

      Aardappelen met rozemarijn en knoflook

      Gegrilde artisjokken

      Gemengde wortelsla met steranijs

      Papajasalade met roze pompelmoes

      gf
      © gf

      Quinoasalade met groene boontjes en blauwe kaas

      Avocadosalade met geroosterde maïs

      Panzanella

      Gepekelde komkommer

      Groene asperges met citroen en walnoten

      Gekaramelliseerde knoflook

      Geroosterde knoflook

      Gegrilde paprika's

      Gegrilde kazen

      Zwarte pastasalade met sojabonen

      Uien in papillot

      Gepofte aardappelen met zure room en tuinkruiden

      Opgelegde radijzen

      Tomatensalade met sinaasappel en dragon

      Gegrilde venkel met vermout en geitenkaas

      Koolsla met macadamianoten

      Glasnoedelsalade met komkommer en verse kruiden

      Linzensalade met granaatappel

      Preisla met ham en appel

      Wilde rijstsalade met groenten en kwarteleitjes

      Recepten

      Filters Reset

      Meest gelezen culinair

      Blogger Fatima El Irari over ramadanklassieker harira: 'Iedereen maakt hem op zijn eigen manier'
      Eet je naar de meet: vier sporters vertellen hoe ze hun lichaam in topvorm eten
      Vijf eetbare planten die je nu overal kan aantreffen
      Derde van Franse wijnproductie 'verloren' als gevolg van vorst
      Ondernemer Rachid Lamrabat: 'Mijn favoriete ramadangerecht? Asperges à la flamande'
      Wat eten we vandaag? Het weekmenu van 19 april

      Deze week gaan we op reis in onze keuken. Van Italië tot Marokko: verwen jezelf met de smaken van verre oorden. Bon appétit.

      Meest gelezen

      In mei is het voor het eerst in 17 jaar tijd voor één van de luidste verschijnselen in de natuur
      Gek van je partner: hoe herken je gaslighting en wat doe je eraan?
      Hoe lui tuinieren de wereld een beetje beter kan maken
      Video: de visarend houdt pauze in België
      Brand op de Tafelberg in Kaapstad: verschillende historische gebouwen verwoest

      Partner Content

      Knack Weekend Partner Content biedt be­drij­ven, or­ga­ni­sa­ties en over­he­den de toe­gang tot het net­werk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.

      Deze week in Knack Weekend

      Jongeren met genderdysforie: wachten op de echte ik

      Abonneer nu

      Nieuwsbrief

      Ontvang het recentste lifestyle nieuws wekelijks in uw mailbox

      Inschrijven Aanmelden / registreren

      Volg ons

      FR
      FR
      Adverteren Contact Copyright Disclaimer Privacy Policy Cookie instellingen Ontvang webnotificaties

      © 2021 Roularta Media Group
      Alle rechten voorbehouden.