Quinoasalade met groene boontjes en blauwe kaas
03-07-2015, 10:03
Bijgewerkt op: 22-05-2024, 20:22
Voor 4 personen
- 500 g quinoa
- 2 l groentebouillon
- 150 g groene boontjes
- 2 handen verse tuinkruiden (dragon, dille, peterselie, basilicum, tijm…)
- 4 el olijfolie
- 200 g blauwe kaas
- 4 el zonnebloempitten
- peper van de molen
Bereiding
- Kook de quinoa gaar in de groentebouillon en giet af.
- Blancheer de boontjes in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Snij in kleine stukjes.
- Hak de kruiden fijn en meng samen met de olijfolie en boontjes onder de quinoa.
- Kruid met peper. Werk de quinoasalade af met de blauwe kaas en pompoenpitten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier