Koolsalade met macadamianoten

Koolsalade met macadamianoten
© Getty
Voor 4 personen
  • 1/2 wittekool
  • 1 el grof zeezout
  • sap van 2 citroenen
  • 150 g macadamianoten
  • 50 g suiker
  • 1/2 bosje dille
  • 100 g rozijnen
  • 3 el honing
  • olijfolie
  • peper van de molen
Bereiding
  1. Maak de wittekool schoon en snij in flinterdunne reepjes met een snijmachine of scherp mes. Besprenkel met het zout en citroensap. Schep goed om en zet een uurtje koel weg.
  2. Bestrooi intussen de macadamianoten met de suiker en rooster in de oven op 180 °C. Hak de dille fijn. Schep de macadamianoten, dille en rozijnen onder de wittekool en kruid de koolsalade met de honing, olijfolie en peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content