Koolsla met macadamianoten
03-07-2015, 09:58
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:17
1/2 wittekool
1/2 wittekool
1 el grof zeezout
sap van 2 citroenen
150 g macadamianoten
50 g suiker
1/2 bosje dille
100 g rozijnen
3 el honing
olijfolie
peper van de molen
Bereidingswijze:
Maak de wittekool schoon en snij in flinterdunne reepjes met een snijmachine of scherp mes. Besprenkel met het zout en citroensap. Schep goed om en zet 1 u. koel weg. Bestrooi intussen de macadamianoten met de suiker en rooster in de oven op 180 °C. Hak de dille fijn. Schep de macadamianoten, dille en rozijnen onder de wittekool. Kruid met de honing, olijfolie en peper.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier