6 x maak van je huis een thuis!

De interieurparfums en -kaarsen van de Classic Home Collection van Rituals Cosmetics zijn helemaal heruitgevonden. Maar wél met dezelfde intentie en essentie: ze zorgen voor een uitnodigende en warme sfeer in huis, van woonkamer tot slaapkamer. Open de deur en ontdek de geur!

De zes klassiekers uit de Classic Home Collection zorgen stuk voor stuk voor een andere sfeer in huis en ademen luxe en thuisgevoel. Welke kies jij voor welke kamer?

1. Ritual of Sakura

Steringrediënt? Sakura is de Japanse naam voor kersenbloesem en verwijst naar de vergankelijke schoonheid van het leven. Lees: geniet van elke dag. Daarnaast bevat de geur ook rijstmelk.

Mood? Deze geur staat voor ontspanning, een nieuw begin en hernieuwde energie.

2. Ritual of Karma

Steringrediënt? Verrijkt met witte thee en heilige lotus voor een zonnige, zomerse sfeer.

Mood? Wellicht de perfecte scent om de (na)zomer van 2021 nog te redden in huis?

3. Ritual of Ayurveda

Steringrediënt? De eeuwenoude, Indiase filosofie draait rond de innerlijke harmonie herstellen en een balans vinden dankzij amandelolie en Indiase roos.

Mood? Indiase roos heeft rustgevende eigenschappen en een positief effect op je huid, amandelolie is perfect voor een lichaamsmassage. Nog tips voor welke kamer in aanmerking komt?

6 x maak van je huis een thuis!

4. Ritual of Mehr

Steringrediënt? Dit is de nieuwkomer in de collectie met zoete sinaasappel en cederhout in de hoofdrollen. Geïnspireerd op ‘mehr’, Perzisch voor ‘de zon’.

Mood? Mehr brengt een instant warme sfeer en een unieke ‘zonneschijn-sfeer’ in huis, sowieso een unieke geurbeleving.

5. Ritual of Jing

Steringrediënt? ‘Jing’ verwijst naar het eeuwenoude Chinese concept dat staat voor kalmte, stilte en rust. Zorgen daarvoor: heilige lotus (hét symbool van vrede) en zaden van de jujube.

Mood? De perfecte geur om sneller in slaap te vallen en/of frisser wakker te worden!

6. Ritual of Hammam

Steringrediënt? Een van de oudste reinigingstradities voor zowel lichaam als geest, overgewaaid uit het Oosten. Klassiekers in deze stoombadervaring en wellnessceremonie zijn rozemarijn en eucalyptus.

Mood? De badkamer dus. De geur bestaat overigens ook als scrub, shampoo, zwarte zeep en bodycream, goed voor een energieke start van de dag!

Ontdek de Classic Home Collection hier.

6 x maak van je huis een thuis!

Hoezo, vernieuw(en)d?

1. Andere look: De luxueuze Fragrance Sticks en Scented Candles zitten in een nieuw jasje: een design van ribbelglas, een heuse eyecatcher in huis dus.

2. Grotere inhoud: De flacons zijn sinds deze maand groter dan voordien. Met andere woorden: meer mindful living in je interieur.

3. Duurzamer: De designers besteedden tijdens het productieproces veel aandacht aan duurzaamheid en ecologie. Zo zijn de flacons van de Fragrance Sticks volledig van glas en zijn de refill-flessen van volledig transparant glas. De buitenverpakking van de geurstokjes is dan weer bijna volledig van karton. Dat alles zorgt voor een betere recyclage.