Sarah Jessica Parker steelt de show in New York

De actrice bracht haar innerlijke ballerina naar buiten in New York.

De actrice bracht haar innerlijke ballerina naar buiten in New York.

Op het Ballet Gala in New York waren alle ogen gericht op de Sex and The City-actrice, maar ook Natalie Portman poseerde als ware fashionista voor de aanwezig fotografen.

De grootste sterren kwam samen in het Lincoln Center voor de jaarlijkse ‘New York City Ballet 2013 Fall Gala’. Gastvrouw van de avond was Sarah Jessica Parker (48), die er in slaagde om ook de ster van de avond te worden. Het leek wel of ze de innerlijke ballerina in zichzelf naar buiten liet komen door te kiezen voor een zijden jurk die bestond uit een bovenstuk in zachtroze en onderstuk in crèmekleur.

Op het evenement arriveerde Sarah Jessica Parker met de ontwerpers Prabal Gurung en de Belg Olivier Theyskens, met wie ze vrolijk poseerde op de rode loper.

Maar ook Natalie Portman, aan de zijde van haar man ballet-choreograaf Benjamin Millepied, zag er erg mooi uit in haar jurk van Dior. De 32-jarige actrice zag er simpelweg fantastisch uit in haar jurkje met aparte textuur en colour-blocking effect. De kleuren zwart, geel en turquois, flatteerden haar figuur.

Andere aanwezigen op de prestigieuze balletavond waren onder meer Doutzen Kroes en haar man, Drew Barrymore, Nicky Hilton, Martha Stewart en rapper 50 Cent. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content