Zonnige groetjes

© Cardagram

Een kaartje sturen was nog nooit zo makkelijk dankzij de apps van De Post en Cardagram.

Zowel met de mobiele postkaart applicatie van De Post als met de meer recente app Cardagram is een gepersonaliseerd ansichtkaartje sturen vanop vakantie heel eenvoudig via de smartphone.

Vergeet de dertien-in-een-dozijn nietszeggende fabriekskaartjes, het “heeft u ook postzegels”-praatje en het gelik aan de kippenbottenlijm van de postzegel.

Dankzij deze applicaties stuurt u naar al uw familie en vrienden een kaartje met een heel eigen foto en dat van overal: de toppen van de Himalaya, het zwembad van uw Franse villa of gewoon vanuit bed als u echt vakantielui bent.

Het concept van de ansichtkaartjesapplicatie is eenvoudig. U maakt een foto met uw smartphone of kiest een foto uit uw smartphone- , instagram- of facebookalbum die u op het ansichtkaartje wenst.

Vervolgens kan u een persoonlijke – net als in het echt – korte boodschap schrijven voor op de achterkant van het kaartje. Uw gepersonaliseerde ansichtkaart wordt niet veel later geprint en bezorgd door De Post of Cardagram.

Voor een Belgisch adres belooft De Post uw kaart al de volgende dag te bezorgen. Afhankelijk van het aantal kaarten dat u stuurt, varieert de prijs tussen 1.50 en 1.35 euro.

Ook in Europa

Wie vrienden heeft buiten de landsgrenzen kan de kaartjes best met de meer recente applicatie van Cardagram versturen. Zij leveren kaartjes binnen de hele Europese Unie binnen een termijn van vier dagen. De introductieprijs van een kaartje is 0.99 euro. Geleidelijk aan zal die prijs opgetrokken worden naar 1.99 euro per kaartje.

We zijn wel benieuwd of er nu nog zo vaak gebrilde mannelijke leden of rondborstige geoliede strandbabes in de brievenbus zullen zitten. (LG)

Deze week lanceert Cardagram de Nederlandse versie van de app die al bestaat in het Engels en het Frans. De Android-versie van de succesvolle app komt ook weldra uit. De Apple-clan kan ze nu alvast gratis downloaden in iTunes.

Hier vindt u meer info over de mobiele postkaart applicatie van De Post.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content