Jimmy Choo voor mannen

Jimmy Choo lanceert opnieuw een schoenenlijn voor mannen.

Jimmy Choo, vooral bekend voor zijn adembenemende stilletto’s, lanceert opnieuw een schoenenlijn voor mannen. Dat meldt de Franse editie van Vogue. De collectie is de eerste sinds het bedrijf negen jaar geleden besloot de mannenlijn af te bouwen. In november 2009 werkte het Britse merk samen met de Zweedse modeketen H&M, waarvoor het toen onder andere een capsulecollectie voor mannen ontwierp. Door de positieve reacties gaat Jimmy Choo nu nog een stap verder en herlanceert het zijn mannenlijn. Die zal in februari voorgesteld worden tijdens de modeweek in Milaan. .

De nieuwe collectie belooft alvast zeer divers te worden: van geklede schoenen over casual biker boots en mocassins tot sportschoenen en warme pantoffels. “Het is een waar genoegen om het Jimmy Choo universum verder uit te breiden met deze mannencollectie. De man die Jimmy Choo draagt, straalt zelfvertrouwen en stijl uit en daarbij maakt het niet uit of het om een kunstenaar of verzekeringsbankier gaat. Bij een man kijk ik altijd eerst naar de schoenen…” aldus Tamara Mellon, medeoprichter en artistiek directeur van het merk.

De collectie zal vanaf de winter van 2011 verkrijgbaar zijn op 30 internationale en exclusieve verkooppunten, in de Jimmy Choo winkels zelf, op de website en in de department stores.

Tobias Boets.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content