De Zweedse modegigant H&M opent volgend jaar een nieuwe winkel in New York. Klein detail: het wordt de grootste vestiging van de keten van alle vestigingen ter wereld. Dat meldt het WWD.

De locatie voor de nieuwe winkel bevindt zich een paar deuren verderop van het eerste filiaal dat H&M in 2000 in de VS opende. De nieuwe winkel wordt de twaalfde in New York.

De nieuwe winkel biedt alle collecties van H&M aan: dames-, heren-, kinder- en babymode. Maar ook sportkleding, grote maten, zwangerschapskleding, lingerie, make-up, accessoires en objecten voor het interieur. Een totaalpakket zeg maar. Dit is toch ongebruikelijk voor een keten, die vaak collecties wil verspreiden over verschillende vestigingen die dicht bij elkaar in de buurt gelegen zijn.

De nieuwe vestiging opent volgend jaar de deuren. (LVR)

De Zweedse modegigant H&M opent volgend jaar een nieuwe winkel in New York. Klein detail: het wordt de grootste vestiging van de keten van alle vestigingen ter wereld. Dat meldt het WWD. De locatie voor de nieuwe winkel bevindt zich een paar deuren verderop van het eerste filiaal dat H&M in 2000 in de VS opende. De nieuwe winkel wordt de twaalfde in New York. De nieuwe winkel biedt alle collecties van H&M aan: dames-, heren-, kinder- en babymode. Maar ook sportkleding, grote maten, zwangerschapskleding, lingerie, make-up, accessoires en objecten voor het interieur. Een totaalpakket zeg maar. Dit is toch ongebruikelijk voor een keten, die vaak collecties wil verspreiden over verschillende vestigingen die dicht bij elkaar in de buurt gelegen zijn. De nieuwe vestiging opent volgend jaar de deuren. (LVR)