Keira Knightley uit de kleren voor een fashionshoot

De 29-jarige actrice had er geen moeite mee om uit de kleren te gaan voor topfotograaf Patrick Demarchelier. De foto’s zijn voor het blad ‘Interview’.

De 29-jarige actrice had er geen moeite mee om uit de kleren te gaan voor topfotograaf Patrick Demarchelier. De foto’s zijn voor het blad ‘Interview’.

Keira Knightley, die we onder meer kennen uit de films van ‘Pirates of the Caribbean’, had er duidelijk geen problemen mee om topless te gaan voor de lens van fotograaf Patrick Demarchelier. Op de foto, de hele reeks is in zwart-wit, draagt de actrice enkel een zwarte broek met hoge taille en witte handschoenen.

De actrice mag dan wel getrouwd zijn, maar dat houdt haar niet tegen om aan de wereld te tonen wat ze in huis heeft. Nieuwsgierig naar de foto? Die kan je bekijken op twitter. Bij de foto’s in het tijdschrift lees je meteen ook een gesprek tussen fotograaf en actrice. Want hoe werkt de magie van fotograaf Patrick Demarchelier, die er toch maar in geslaagd is om Keira topless voor zijn lens te krijgen. Keira was alvast erg op haar gemak tijdens de fotoshoot. Zo vertelde ze: “Je moet je helemaal ontspannen, want dat is wat goed acteren is, en je gezicht ontspannen. Dat geldt ook voor fotoshoots.” Door zijn tip werd Keira zich bewust van het verband tussen acteren en poseren. “Het is grappig, maar geen enkele fotograaf heeft dat ooit eerder tegen mij gezegd.”

Of ze echt veel tijd heeft om stil te staan bij deze fotoshoot valt te betwijfelen. Zo start heel binnenkort de promotour voor de film ‘The Imitation Game’, waarin ook de gevierde acteur Benedict Cumberbatch een rol heeft. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content