Gênante ontmoeting tussen Orlando Bloom en Miranda Kerr op Oscarfeestje

© Reuters

Enkele maanden geleden kondigden Bloom en Kerr aan dat ze uit elkaar gingen. Tijdens de afterparty van Vanity Fair liepen de twee elkaar tegen het lijf. Hoewel, het was de acteur die zijn ex onderbrak tijdens een tv-interview

Enkele maanden geleden kondigden Bloom en Kerr aan dat ze uit elkaar gingen. Tijdens de afterparty van Vanity Fair liepen de twee elkaar tegen het lijf. Hoewel, het was de acteur die zijn ex onderbrak tijdens een tv-interview.

Je ex zien op een feestje kan al eens tot vervelende situaties leiden. Hoewel het Australische topmodel als vrienden uit elkaar ging met de Britse acteur, blijft het toch spannend om te zien hoe de twee reageren wanneer ze toevallig in elkaars buurt vertoeven. De Vanity Fair Party, een exclusieve afterparty van de Oscars, werd op zondag het toneel van deze gênante vertoning.

Miranda Kerr werd geïnterviewd door een tv-ploeg toen ze werd onderbroken door haar ex. ‘Hé, je ziet er geweldig uit’, zei Bloom. Hij vervolgde zijn tussenkomst met ‘Hoe gaat het met je?’. Kerr leek een klein beetje uit haar lood geslagen, maar ze antwoordde vriendelijk ‘ok’ en ging verder met het interview. De twee lijken dus enkel het noodzakelijke contact te onderhouden, nu ze samen voor hun driejarige zoontje Flynn moeten zorgen. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content