Chicago Café: Gezinsvriendelijk eetcafé in hartje Brussel

De Vlaamsesteenweg in Brussel heeft met Chicago een nieuw hip eetadres waar het gezellig toeven is.

Chicago Café is een nieuwe, trendy en gezinsvriendelijk eetcafé, ondergebracht in een voormalige matrassenzaak in de Vlaamsesteenweg in hartje Brussel. De brede voorgevel heeft de allure van een oude cinemazaal. Binnenin valt vooral de ruimte, de postindustriële looks en de grote lichtkoepel op.

Voor de gezellige inrichting werd in zee gegaan met Bureau K. Het geheel oogt ongedwongen arty, met oude theaterstoelen, vintage meubels, kunstige foto’s aan de muren, en kasten van Kewlox. De keuken is non-stop open. En achteraan is ook een klein speelhoekje voor de kleinsten voorzien.

Voor heel wat producten op de kaart wordt samengewerkt met verscheidene lokale leveranciers, zoals de Bavik-pils van het vat en de cola van Bonval.

Vanaf 9 uur kan je er terecht voor ontbijt. Verder: stoofpotjes, burgers die je zelf kan samenstellen, americain-schotels, quesadillas, jacket potatoes, pasta’s en salades, ambachtelijk bereide taarten, enz. Maar ook voor een tas koffie, verse fruitsap, krantje lezen of een gezellige babbel kan je terecht in deze nieuwe place to be. (DB)

Chicago, Vlaamsesteenweg 45, 1000 Brussel. Elke dag open tot 17 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content