Culinair Culinair Verhuizen voor het vak: 4 professionals over hun liefde voor de Belgische horeca Geen werkvloer zo divers en multicultureel als de horeca. Ze zijn talrijk, de jonge chefs die ervaring zoeken aan de andere kant van de wereld en er soms ook blijven plakken. Wie is die jonge kok of prille sommelier die naar een vreemd land trekt om in een vaak bikkelharde sector te beginnen werken?
Column | Jean-Paul Mulders Column | Jean-Paul Mulders 'Frans is uit de mode, we leven in tijden van woekerend Engels met haar op'
Human Interest Human Interest Leen Wackenier startte een ivf-traject met haar huisgenoot: 'Mannen komen en gaan, maar je kind blijft altijd je kind'
Design Design De laatste expo van design-genie Enzo Mari loopt nu in de C-Mine: 'Mari was een homo universalis'
Human Interest Human Interest Liefde op latere leeftijd: 'Ik kan me niet voorstellen dat ik in mijn eentje 95 jaar geworden zou zijn'
Human Interest Human Interest Graficus Paul Boudens ontvangt Henry van de Velde Award: 'Hoe minder ik kan, hoe beter'
Liefde & seks Liefde & seks Is er een nieuwe seksuele revolutie op komst? 'We moeten af van het prestatiedenken'