Van 'clean meat' tot een uitgebreid souper: dit brengt 2018 op jouw bord

07/01/18 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:32

Een nieuw jaar, nieuwe eetgewoontes? Zo radicaal werkt het gelukkig niet, maar 2018 brengt wel een lading culinaire nieuwigheden met zich mee. Zeven veelbelovende trends die je ook in jouw keuken of tijdens een restaurantsbezoek zal kunnen voelen.

1. Slimme technologieën

De technologische vooruitgang staat niet stil en dat is ook te merken aan het eten op ons bord. Tijdens elke fase van de keten dringen hoogtechnologische toepassingen zich steeds vaker op, van in de boerderijen over de verwerking, tot hightech kooksnufjes bij jou thuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 3D-foodprinter of een keukenrobot die kookt in jouw plaats?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners