Deze Gentse sommelière creëert unieke drankjes om katervrij te vieren

21/11/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 23/11/17 om 12:10
Uit Knack Weekend Black van 22/11/17

Taike Verdonck (23) fermenteert, brouwt en blendt. Haar elegante, non-alcoholische drankjes schitteren in het glas van de gasten van Chambre Separée, het restaurant van chef Kobe Desramaults in Gent. De sommelière creëerde voor ons vier recepten om de feestdagen katervrij te vieren.

Ik ben mijn lot tegen het lijf gelopen in Dranouter', vertelt Taike. 'Het gebeurde tijdens een dag stage bij In De Wulf. Ik werkte toen als gerante van een feestzalencomplex. Ik had één locatie en een groot team onder mijn hoede, maar ik wou toch eens zien wat er allemaal gebeurde in dat legendarische restaurant van Kobe Desramaults.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners